Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli jak cholera ten brzuch

DOlegliwośći a tabletki anty

Polecane posty

Jestem w trakcie brania pierwszego blistra w życiu....do konca opakowania zostało mi 5 tabletek i od 4 dni krwawie....brzuch mnie boli jak podczas okresu :( wiem ze to pewnie skutek uboczny bo tak pisze w ulotce ale mimo to się boję;( pozatym mam uplawy...ile dni to moze jeszcze potrwać??

Pomoze mi ktoś??:(

nikt mi nie pomoże ??:(

A MI SIE WYDAJE ZE POWINNAS Z TYM ISC DO GINEKOLOGA MOJA DROGA BO NIE SĄDZE ZEBY TO BYŁO TAK JAK POWINNO.. ALE W SUMIE TO ZADNĄ ZNAWCZYNIĄ TEMATU NIE JESTEM TYLKO JAK JA BRAŁAM TO TEGO NIE MIAŁAM

Gość patuniaaaasas
ja miałam tak samo jak stosowałam plastry bolał mnie brzuch i miałam krwawienie aż do samej miesiaczki niestety..........takie małe ale to denerwuje podobno po 2-3 miesiacach sie przyzwyczaja do tego organizm ale ja zrezygnowałam. Wczesniej bralam z 3 rodzaje tabletek i nigdy nic takiego nie miałam. Więc po prostu albo odczekaj - albo lepiej idź do lekarza i zmien tabletki takie po których bedzie ci ok

Gość patuniaaaasas
aha i to opakowanie to juz bierz do konca a później nie zaczynaj od razu brzuch przestaje bolec po miesiaczce :)