Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ganznakjkskkk

ALLEGRO_PROBLEM

Polecane posty

Gość ganznakjkskkk

Ludzie moze wiecie jak sprawdzic czy sprzedający otrzymał pieniązki na konto .???? Wpłaciłam tydzien temu pieniądze za buty nr. konta się zgadza (absolutnie pomyłka nie wchodzi w grę) a sprzedawca twierdzi ze nie otrzymał mojej kasy ,,,,jest to początkujący alegrowicz ma 1 czerwoną gwiazdkę ....wydaje mi się ze mnie okłamuje , czy jest mozliwosc sprawdzenia tego ??? napiszcie jesli wiecie

Gość ganznakjkskkk
czyli jak mam to zrobic ??? ja mam potwierdzenie bankowe o wpłacie moich pieniędzy na jego konto....

Gość ganznakjkskkk
podnoszę

Gość gusc1
jezeli jego konto nie istnieje to twoje pieniadze powinny do ciebie wrocić . gdy nie wrócą to mozesz byc pewna ze dostał te gotowke

Gość gusc1
zreszta zapytaj sie w banku czy pieniadze wracają gdy wyslesz je na fikcyjne konto

Gość ozdoba ozdobińska
oszukuje :-O

Gość gusc1
moze pieniadze nie zostaly jeszcze zaksiegowane ?

Gość ganznakjkskkk
ok ! jutro pójdę do banku , pierwszy raz się tak nadziałam :(

Gość gusc1
a ja tez sprzedaje na allegro :)

Gość ganznakjkskkk
wysłałam jew poniedziałek tydzien temu juz powinnam dawno otrzymac towar przelew trwa kilka godzin ewentualnie 1 dzien gdy są wpłacane pózną porą .... myslę ze on dostał kasę a mnie poprostu oszukuje

Gość gusc1
mi koles wyslal pieniadze w sobote poszedlem w poniedzialek do banku i nic nie widziałem na koncie . POjde jeszcze raz w srode - wtedy kasa powinna być .

Gość ozdoba ozdobińska
a co od niego kupiłaś ?

Gość ganznakjkskkk
buty glany (uzywane) a koles jest początkujący ma czerwoną gwiazdkę

Gość gusc1
ja tez mam czerwoną gwiazdke . To moze ja byłem haha . Zartuje nie szpzedaje butów , ale czerwona gwiazdke mam

Gość ganznakjkskkk
więc albo jakis niedoswiadczony i nie wie co i jak (jeszcze nic nie sprzedał) albo oszust :(

Gość ganznakjkskkk
nie wiem jak go sprawdzic ???? czy dostał kasę czy nie ? Jutro pójdę do banku , tylko czy to cos da ?

Skorzystam z okazji bo widzę że temat ten co mnie interesuje:D Mam takie pytanko mianowicie ostatnio dałam coś na aukcję na allegro ze dwa dni temu no i jak wypisywałam te wszystkie parametry towaru to tam są takie opłaty jak 20 groszy za zdjęcie i takie tam różne bzdety .Naliczyli mi ze 3,50 opłat i teraz się zastanawiam jak oni te pieniądze ze mnie ściągną z mojego konta czy ja mam im wpłacić czy co ,i jak i wogóle cholera no nie wiem ???:D

Gość gusc1
musisz im zapłacic przelewem . PRoste nie ? Ja tez mam do zaplacenia ponad 20 zł do 15 stycznia.

Ty guść :D a gdzie jest ich konto napisane ? no bez jaj ja mam 3,50 a opłata w banku to 3,50 :D

No i gdzie pisze termin zapłaty do kiedy ???:D Mam jeszcze coś do wystawienia to nie chcę znów gafy popełnić :D

Gość gusc1
powiadamia cie na skrzynke kiedy termin zaplaty . JAk przekroczysz 10 zł to musisz placic najpozniej do miesiaca . W tej chwili masz 3,50 wiec sami cie powiadomia kiedy wplacasz .. Wejdz na moje allegro - rachunki - pokaz - wydrukuj

No ,wysłali mi na @ wiadomość że wystawiłam coś tam coś tam :D ale nic nie piszą o wpłacie ,może mam gratisa :D

Gość gusc1
jak napisza o wplacie to wtedy masz regulowac . POza tym jesli chcesz to i teraz mozesz , ale to nie ma sensu .

A teraz najważniejsze pytanie :dlaczego jeszcze nikt nie kupił mojego towaru :D Żartuję :D

Gość Giglacz
zgłoś sierżantowi na policji

Gość ganznakjkskkk
no a bank ten w którym wpłacałam jest w stanie ustalic czy pieniądze wpłynęły czy nie ?

Gość ivonnnnnnnnna
idź do tego Banku w którym wpłacałeś i niech ci powiedzą czy pieniądze wpłynęły.Może im się pomylił numer konta.