Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niesmiala23

Jakie studia proponujecie ???

Polecane posty

Gość Niesmiala23

Mam takie pytanie postanowiłam iść na studia,i nie mam zupełnie pomysłu na jaki kierunek iść.Pewnie zapytacie co by mnie interesowało jestem w kropce bo właśnie sama nie wiem.Oczywiscie interesuje mnie cos z przyszłością macie jakieś pomysły?????????

Gość gusc
moze zostan sekretarką billa clintona ? Podobno jest to dobra praca.

Gość gusc
i nie narobisz sie zbyt wiele . Zuchwa moze cie odrobine bolec , ale to z czasem minie

Gość witam i o zdrowie
napewno masz jakies zainteresowania, jest cos co cie interesuje, kierunek ktory cie choc troche pociaga, moze przedmiot zdawany na maturze -moze w tym kierunku chcialabys sie dalej uczyc, przemysl a napewno cos sie znajdzie :)

Gość gusc
Podobno Jagienka była mocna

pewnie informatykę zresztą tak naprawdę to prawie wszystko może być ok pod warunkiem że jesteś w tym świetna i masz dodatkowe umiejętności... typu: 2 języki zaawansowane, prawo jazdy i takie tam

Gość Niesmiala23
gusc- ja pytałam o studia nie o prace ale wielkie dzięki :-) Moje marzenia były inne ale w tym kierunku nic nie zrobię :-),wiec szukam czegoś co da mi później szanse na prace wiec proszę o pomysły :-)

Ja radze isc w kierunku studiow technicznych.. inzynierow juz brakuje nie mowiac co bedzie za pare lat.. problem jest tak dotkliwy ze nawet rzad sie tym zainteresowal- stworzyl program kierunkow zamawianych (wysokie stypendia)

Gość Niesmiala23
Odwazna Marzycielka dzięki wielkie za zainteresowanie :-)