Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka czarnaaaa

seks od tyłu

Polecane posty

Gość carramba
znaczy glebiej mozna?? serio? ja lubie od tylu..mm najbardziej :) jestem kobieta;)

Gość uwielbiam na pieska
1 Cipka najlepiej obejmuje penisa, jest ciasno i wchodzi się do samego końca. 2. Widać wypiętą dupkę, można ją pieścić, albo mocno pociągnąć za biodra. 3. Można pieścić piersi. 4. i najważniejsze: idealna pozycja na przygodne akcje. Podciągasz kieckę i jazda. Jak moja jest bez majtek, to ma gwarancję niezłego ruchanka. Wystarczy jakiś kącik i 2 minuty czasu. Choćby w windzie albo sklepowej przymierzalni.

Gość pantoflarz
Jest bardzo fajny dla obojga.... można zaszaleć

Gość aniulka 1234
Ja też uwielbiam seks od tyłu... Rozmarzyłam się

Gość maminnezdanie
a ja nie lubię... bo zawsze chce mi się siusiu i muszę zaciskać mięśnie-mało komfortowe....

Gość kg56
dla mojej dziewczyny jest to najlepsza pozycja,najszybciej osiaga wtedy orgazm..kobiety ja lubia:-),

Gość kg56
najlepsza pozycja dla prawiczka i kropka 1987 na pierwszy raz:-)

Gość wreqs
Długo nie próbowaliśmy ale jak już zaczęliśmy to należy to naszych ulubionych. Na boku na delikatny początek albo rozbudzanie, na leżąco jako zaskakujący dodatek do masażu na stojąco na szybki numerek w kuchni, w plenerze, gdziekolwiek, na kolanach z wypiętą bezwstydnie pupą na finał. Rzadko i zazwyczaj po alkoholu, do tej ostatniej wersji dochodzi ostre urozmaicenie - jak jest blisko końca wsadzam jej kciuka w tyłek (te zabawy są oficjalnie zakazane). Próbuje ucieczki, zaciska pupę, wykręca ją. Ale nic nie pomoże, klaps, duża ilość żelu i palec wślizguje się do środka. Płytko i wiercę i drażnię okolice wejścia co szybko doprowadza do intensywnego orgazmu. Dzięki żelowi jest czyściutko, staram się wcześniej mocno go podgrzać bo dotyk gorącego żelu natychmiast łamie wszelkie opory. Jest wtedy strasznie zawstydzona, zasłania twarz ale po chwili wiercenia nie ucieka, grzecznie się wypina i cudownie mięknie.

Gość jestem za a
wydawało mi się kiedyś że tylko faceci tak lubią, mocno, bez wstępów i cackania ale z zaskoczeniem zauważyłem, że moja laska też. Pierwszy raz było po lekkiej kłótni przy powrocie z zakupów. Ledwo weszliśmy niby za karę przewróciłem ją twarzą na stół, opuściłem jej trochę spodnie, rozpiąłem rozporek i trzymając ją mocno za biodra po prostu wy*ymałem jednym ostrym ciągiem. Nie było czasu na zdejmowanie czegokolwiek, rozgrzanie suchawej πzdy czy zabawę cy*kami, naplułem tylko na c*uja żeby gładko wszedł i jazda. Potem zachowywała się jak zadowolona kotka – przytulała, prężyła i mizdrzyła. Teraz czasami żartobliwie i ze znaczącym uśmiechem próbuje się kłócić.

Gość nie wiem17
to w koncu jak to jest,bo juz sam nie wiem.do tej pory myslalem tak jak prawiczek,ze od tylu to do d..nie smiejcie sie ze mnie.prosze o powazne odpowiedzi

Gość jestem za a
tak to po prostu jest że ty jesteś za babeczką która leży stoi kleęka czy jakoś tam jeszcze, wypina pupę a ty wsadzasz swojego fagasa do jej p*czy do której masz znakomity dostęp.

Gość nie wiem17
nie jestem pewny ze mowisz prawde.nie robilem tego jeszcze to mam prawo nie wiedziec,mam dziewczyne ale przeciez nie powiem jej ze chcialem zobaczyc czy tak jest jak mowisz ale dzieki za odpowiedz..w koncu kiedys sie dowiem prawdy

Gość haki
sex od tylu jest dobry dla kobiet lekko otylych i penis wchodzi glebiej

chmm... dla lekko otyłych?Jestem szczupła i mój facet kocha tę pozycję bo uwielbia mnie objąć mocno w talii i nabijac na pal:D ja tez uwielbiam pozycje tylne, najłatwiej w nich osiągam orgazm.

Gość Agnieszka.!-
Ja tam lubię od tylca i po same jajca !!! Czy to to w dupcię czy w cipusię bez różnicy :-)

Gość NieUstraszona
Tylko że przez tydzień nie zrobisz kupki...:-D

Gość Agnieszka.!-
Mów za siebie sciero ! Jak nie próbowałaś to się nie wypowiadaj durna suko !!!!!!! I mi tu nie poerdol czy zrobię czy nie !!!

Gość NieUstraszona
Mam przynajmniej i pochwę i odbyt. Sądzę że w odbyt często bierzesz. Z braku pochwy, prawda? :-D

Gość NieUstraszona
Święta prawda...:-D

Gość Agnieszka.!-
No i właśnie przez takie popaprane szmaty wymądrzające się to forum robi się w holere nudne :-( Pewnie jesteś takim pasztetem że nawet w pochwę nie chce Cie zbity pies wyruchać !

Gość NieUstraszona
Agnieszka.!- uważam że jesteś facetem. Piszesz jak facet i myślisz jak oni. Prostak i tępa sztuka.

Gość Agnieszka.!-
A ja uważam że masz kompleks tłustego paszteta ponieważ piszesz jak tłusty pasztet :-) i siedzisz pewnie na tym forum wpierdalając chipsy i piszesz te swoje bzdury na każdym temacie jaki tutaj istnieje... ehhh szkoda gadać i rób se co chcesz ... jebie mnie to w sumie !

Gość NieUstraszona
Moja sława ma dopiero ze 3 doby a już tak daleko zaniosło...WOW. :-D

Gość NieUstraszona
Chciałbyś, faceciku...:-P Leć, żreć siano.