Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda *

yasminelle

Polecane posty

Gość ruda *

a co powiecie na temat tabletek yasminelle? jesem ciekawa waszych opinii z góry dzięki wielkie i pozdrawiam

Ja także je biore :) co prawda moje pierwsze opakowanie w zyciu skonczy sie za tydzien ale jestem z nich narazie zadowolona:) mam tylko pytanko...zostało mi w blistrze 4 tabletki i mam plamienia...długo moga potrwać??

Gość errtee
plamienia są normalne nawet do 3 opakowania

biore je kilka miesiecy i jestem zadowolona.zadnych plamien,tycia,wszystko ok.skoro sa plamienia to znaczy ze masz zle dobrane tabletki i powinnas zmienic na inne(pewnosci nie mam)

Gość koteczek17144
ja też je brałam :) są spoko :D

Mam się bać?? juz nie wiem co myslec na innym topicu dziwczyna ma taki sam problem i pisza ze jest ok...ze tak bywa i to wcale nie jest nic złego

Gość kamit222
Witaj, To że masz palmienia to może się zdarzyć jeżeli dopiero zaczynasz stosować tabletki ja też tak miałam w pierwszym miesiącu stosowania brałam te tabletki 1,5 roku i nic się nie działo. (Zrezygnowałam z tego środka antykoncepcyjnego gdyż planujemy z moim Lubym powiększenie rodziny)

są na kafe 2 topiki o y.a plamienia do 3 opakowania mogą występować, więc nie ma powodu do niepokoju.jeśli będą się utrzymywać po 3 opakowaniu to trzeba będzie prawdopodobnie zmienić, bo to będzie oznaczało, że nie trzymają cyklu.i uprzedzam kolejne pytanie-nie ma to związku z zabezpieczeniem.

Gość cosinuss_
ja biore od kwietnia i nie moge narzekac.zadnych plamien nic.moze suchosc pochwy troche,a tak to ok.;)

Bralam niecale 2 lata. Wczesniej bralam Cilest kika lat. Plus jaki zauwazylam to ladniejsza cera (odnosnie pryszczy) po Yasminelle. Minus to silne bole glowy przy miesiaczkowaniu.