Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konsultantkaa

ŚRODKI PRZECZYSZCAJĄCE A ANTYKONCEPCJA??????

Polecane posty

ŚRODKI PRZECZYSZCZAJĄCE DZIAŁAJĄ NA OBNIŻENIE SKUTECZNOŚCI TABLETEK ANTY. CZY NA TAKIEJ SAMEJ ZASADZIE JAK WYMIOTY, ZE JESLI ZWYMIOTUJE PRZED UPŁYWEM 3-4 GODZIN PO ŁYKNIĘCIU TABLETKI, TAK I JEŚLI SIE \"WYPRUŻNIE\" PRZED UPŁYWEM 3-4 GODZI OD POŁKNIĘCIA. CZY PO ŚRODKACH PRZECZYSZCAJĄCYCH JEST INACZEJ?? MOZE JUZ WEWNĄTRZ MNIE ZACHODZĄ JAKIEŚ REAKCJE KTÓRE PROWODUJĄ ZE TABLETKA SIE NIE WCHŁONIE I NIE BEDZIE SKUTECZNA?????? PROSZE O ODPOWIEDZ KOGOŚ KTO SIE NA TYM ZNA BO TERAZ SIE ZANIEPOKOIŁAM

Gość krejziczik
wiesz co to jest tak ze zalezy jaka odleglosc mialas miedzy tabletka przeczyszczajaca a anty, bo jesli tabletka nie zdazyla sie wchlonac czyli do ok 5h to mogla nie zostac wchlonieta poniewaz organizm szybciej ja przemetabolizowal zostala usunieta z organizmu, w sensie nie calkowitym ale podobnie jak przy wymiotach

hmm dziękuje to jest tak ze ja nie biore tabletek przeczyszczających ale piję sobie wode z octem naturalnym jabłkowym, są tez takie tabletki , nie pamiętam dokładnej nazwy ale działają na przeczyszczająco na takiej samej zasadzie tą wode z octem piję około godziny 12, 13 najpózniej tabletkę anty łykam o 21....

Zanim, za przeproszeniem, dostaniesz sraczki Twoje jelita juz pracuja na pelnych obrotach, nie wchlaniajac pokarmu (ani tabletki). Poniewaz tego nie czujesz, nie wiadomo jaka powinna byc przerwa.

Gość krejziczik
wydaje mi sie ze nie powinno byc zadnych skutkow ubocznych, w sumie to ponad 10h, zdazysz wysikac;)

tylko ze ja pije ocet do 13 potem czasami ma "sraczkę" do 16, 17 :-P o 21 biore tabsa, a jesli nie dostałam sraczki tak do 16, 17 to mam ją nastepnego dnia rano po przebudzeniu :-) tak zebyśmy sie dobrze zrozumieli hi hi

Gość krejziczik
hmmm to na moje oko jakbys 'sraczke' miala kilka godzin przed tabletkami to byloby lepiej niz po ich zazyciu, bo skoro utrzymyja sie ten plyn w organizmie to moze jakos wplywac, ale nie wiem napewno, pisze tak na 'chlopski rozum' :)

Gość kasiulinda 1986
a jeżeli biorę tabletkę anty o 7 rano to o której bym mogła zażyć środek przeczyszczający? jest to bardzo ważne dla mnie gdyż mam straszne zaparcia:( i nie wiem już co robić, herbatki nie działają i zastanawiam się na takimi środkami, i jeszcze bym poprosiła o nazwę bo nawet nie wiem;/