Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejkuuux

JAK MOŻNA POPRAWIĆ CERĘ W 3 DNI.? PROSZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Polecane posty

Gość jejkuuux

miałam czyściutką, ale teraz na okres porobiło mi sie czerwonych jakichś..:O Wycisnęłam ale nie wygląda to dobrze. W piątek jadę na obóz na snowboard, makijarz tam mi się zmyje więc co zrobić abym go nie potrzebowała:(

Gość nie no nie....nie tak ma byc
mi pomaga pzremywanie twarzy rani i wieczorem olwika dla dzieci Johnson.

Gość jejkuuux
co jeszcze?

kup skinoren żel w aptece (koszt 50.-) posmaruj cała twarz na noc - na początku strasznie swędzi ale później jest ok a efekt będzie widoczny już rano - skinoren zasusza i likwiduje zaczerwienienie

Gość rdgergg
oliwka chyba was pojebalo.... od oliwki bedziesz miec pryszcze .. przeciez to zatyk pory.. tak sczerze powiedziawszy najlepsyz kosmetyk jakiw zyciu milam to garnier czyta skora 3 w 1... peeleng, zel i maseczka w jednym... skora wyglada po nim idealnie... nastepngo dnia oczywiscie po snie.... wypij sobie na noc jakies witaminki.... nie jedz slodyczy i tlustych rzeczy przez te 3 dni... lekki krem no i oczywiscie jakis dodatek na pryszcze naloz... cos w typie szybko dzialajacych

Gość ja mysle ze warto
debilu pzreczytaj ze to jest olwika dla dzieci !!!!! gufno ci zatka a nie pory...

polecam Efaklar K albo Lysanel, smaruj 2 razy dziennie, potem jakis dobry nawilzacz i nie powinno byc klopotu.

Gość ynjnjn
Kremy z kwasami wymienione przez dziubusia może i są dobre, ale nie w takiej sytuacji. Nie poprawią cery w 3 dni, bo skóra po nich złazi, poza tym używane bez kremu z bardzo wysokim filtrem powodują przebarwienia. Może sudocrem? Mi zawsze pomaga w takich sytuacjach.

owszem, lysanel moze tak zadzialac, natomiast efaklar raczej nie, zazwyczaj od poczatku stosowania cera ulega znacznej poprawie. Ale fakt faktem, Sudocrem tez jest niezlym pomyslem.

Gość natiiiiiiiiiiiiiii
biegnij do apteki po olejek z drzewa herbacianego i smaruj:) powodzenia

Gość zabrzmi to żle
ale pomoże na 100% mycie twarzy mydłem szarym. Troszkę wysusza, ale załagodzi zmiany

Gość KILOPHLIGLKMF
maseczka z cebuli!!!!!! wyprobowana! a najlepeij to nie robic nic, jak najmniej dotykac twarzy i myc tylko wieczorem