Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzesniowa dama

pierscionek zareczynowy

Polecane posty

Gość wrzesniowa dama

http://sklep.bizuteriagorecki.pl/p7039-p-106.html dostałam taki, a wreczajac mi go, moj mezczyzna powiedział. za chciałby zebym go nosiła i tylko tyle. nie wiem, chyba to nie była deklaracja zjego strony? a jestesmy ze soba 3 lata, mamy dziecko 8 miesieczne

Gość zolwikk
hahahahaha cudowna deklaracja.

Gość a gdyby tak....
A gdyby tak zapytac, co miał na mysli? Uwierz mi, rozmowa nie boli.

Gość wrzesniowa dama
nie sugeruje sie cena, dla mnie mogłby kosztowac i 100 zł lub mniej, wystarczyłaby deklaracja, ze chce bym została jego zoną :(

Gość wrzesniowa dama
wiem, ze rozmowa nie boli, tylko ja nie chce naciskac, nie mam parcia na slub, zawsze uwazalam, ze pierwszy krok nalezy do faceta

Gość a gdyby tak....
ależ go nie naciskaj, broń Boze, po prostu Z A P Y T A J..

Gość zolwikk
ale dalej nic tak naprawde nie wiesz. z jakiej okazji ten pierscionek. zapytaj. moglas od razu zapytac. dziwne ze tego nie zrobilas

Gość tere fereeeeeeeee
A oczekujesz? Może romantycznych oświadczyn, że chce byś była jego jedyną, do końca życia i że Cię nigdy nie opuści.. Czekasz na okazję założenia białej sukni?.. Kurczę, w łóżku się dogadaliście (wg wielu internautk to podstawa... tia..)a o prostą sprawę zapytać się boisz? Zresztą, seks masz, czego Ci trzeba? przysięgi o miłości? Po co? to mniej istotna kwestia... patrz wątek "noc poślubna"

Gość wrzesniowa dama
acha zapomniałam dodac, ze pierscionka nie przyjęlam, nie jestem sroka co goni za błyskotkami, powiedziałam, zeby go dał naszej corce jak dorosnie

Gość qscddnusncsdjgbsncjcn
a może spytaj go tak pół żartem pół serio na którym palcu masz go nosić, na którym lepiej wygląda?

Gość zolwikk
o matko. niech zapyta wprost. w koncu dorosli ludzie sa nie.

Gość wrzesniowa dama
nie oczekuje białej sukni, welonu, gdyby tak było bylabym juz mezatka, nie jestem zakłamana- slub po polsku dziecko w drodze, pobierzmy sie, zawsze mozemy sie rozwiesc, chodziło mi po prostu o pierscionek jako symbol, słowa i czyny co słow tych sa spełnieniem

Gość carramba
to kim dla siebie jestesci? nigdy nie rozmawialiscie co dalej?? maci edziecko.............

Gość wrzesniowa dama
nie zapytam, moze jestem dumna i harda, moze głupia, moze naiwna, moze naiwna ze taka głupia... ale nie zapytam i juz

Gość tere fereeeeeeeee
Spełnieniem.. do głowy by mi nie przyszło, że spełnienie to przysięga małżeńska.. Myślałam, że to początek.. Pokrętna logika- najpierw czyny (seks), konsekwencje (dziecko) a teraz "symbole"..

Gość pinezkaa
to po co tu pisalas.

Gość wrzesniowa dama
wczesniej były wspolne plany, jeszcze przed ciaza, takze nie jestesmy typowa wpadka, zamieszkalismy razem i jest jak jest, kiedy pytam o NAS, On odpowiada- bedziemy razem Kochanie i tyle

Gość tere fereeeeeeeee
dumna i harda to raczej nie jestes... Z "nie wiesz kim" dla Ciebie - do łóżka.. Powodzenia... PS. Swoją droga śliczny pierścionek :) Gust to on ma.

Gość wrzesniowa dama
jesli komus przeszkadza o czym pisze, niech nie czyta, chciałam sobie po prostu pogadac, a nie słuchac morałow, ze mam odwrotna kolejnosc:classic_cool:

Gość jestem w sytuacji nieco
podobnej mianowicie,razem jesteśmy blisko 5 lat, mieszkamy razem od 3,5 roku, dziecko ma 14 mieisęcy. zaręczyn w sumie nie było, jeszcze przed ciążą były plany ślub, takie zamglone i odległe... ;) ja nie powiem,czasami naciskałąm, ale nic nie osiągnęłam. pojawiło isę dziecko, to ono zajęło moje mysli,czas, juz nie ten wymarzony ślub... mój mężczyzna wiosną sam powiedizał mi kiedyś, przy winie że "dojrzał,czje się gotowy, hce bym zostałą jego zoną:. :) wiem,że nie robi tego tlyko ze względu na dizecko .kochamy się, jest nam dobrze - mimo paru gorszych chwil (jak każdy chyba). on po prostu potrzebował czasu, a nie fruuuu do ołtarza od razu - jak niektórym kobietom się marzy ,jawi ideał :P ślub w lipcu pozdrawiam 🌻

Gość wrzesniowa dama
tere fere :) nie znasz mnie ja nie znam Ciebie :) tak jestem dumna, harda i moze nie jest mi z tym w zyciu łatwo, ale ja nie lubie isc na łatwizne.

Gość oliffka2009
a pierscionek jest brzydki

Gość tere fereeeeeeeee
przykro mi... a ja mam ochotę powiedzieć Ci co myślę. Co wiecej, mam do tego prawo. Może Ci się nie podoba co piszę, bo czujesz ,że mogę mieć rację? zastanow się ,myslenie nie boli...

Gość carramba
brzydki ten pierscionek.......i nie wiem dlaczego taki drogi :O

Gość wrzesniowa dama
poprzedniczko, dokladnie, ja tez wiem, ze On nie jest ze mna tylko dla dziecka czy z litosci pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego

Gość wrzesniowa dama
tere fere, mozesz pisac co chcesz :) masz prawo do wyrazania opinii, nie przecze :) OPINII na dany temat, a nie osob, ktorych nie znasz:)

Gość cokolinka
Zapytaj go wprost, jak masz rozumieć sytuacje z tym pierścionkiem, bo ta w której się znalazłaś jest dla Ciebie niezbyt jasna i chciałabyś pozbyc się niedomówień. Zapytaj czy dał Ci po prostu prezent czy masz uznać, że to zaręczynowy i tyle. Co w tym takiego trudnego.

Gość wrzesniowa dama
cokolinka, nie chce sie osmieszyc, jesli to ma byc zareczynowy mysle, ze On powie mi to w taki sposob, zebym zrozumiała :) a jesli to tylko prezent wyjde na głupia babe

Gość tere fereeeeeeeee
No dobrze, przepraszam, że się zapędziłam... Po prostu jestem tradycjonalistką, moherem i co tam jeszcze chcecie, ale nie rozumiem kolejnosci seks , dziecko , może ślub... Ale w sumie to Wam z tym gorzej , nie mnie. Wiec życzę unormowania sytuacji miedzy Wami. I wszystkiego dobrego. :) i powtórzę- cudny pierścionek!

W niektorych krajach europejskich mezczyzni daja prezenty swoim kobietom, gdy te wydadza na swiat ich dzieci. Moze Twoj facet slyszal o tym i chcial Ci dac prezent z okazji narodzin Waszej coreczki :)