Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG

POMOCY!!! NAPISZCIE PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

DZIEWCZYNY wy jesteście bardziej doświadczone i więcej wiecie. Mam takie pytanie i problem. Teraz miałam spóźniony okres o 10 dni, w ciągu po przedniego cyklu miałam dziwne 2 dniowe krwawienia, gddy czekałam na okres to przez te 10 dni pobolewało mnie podbrzusze i brzuch z jadnej strony na druga i tak na zmiane. teraz jestem w czasie miesiączki a raczej mam jej koniec i nadal mam te bóle ale tylko rano i wieczorem. i jeszcze dodam że w środku pochwy mam ją strasznie napuchnięta i taką nabrzmiałą. Wiecie może co to jest??? do lekarza na razie nie pujde bo jego nie ma. Piszcie proszę

Gość gratia
a ten okres co ci sie teraz konczy to jest taki jak zawsze czy jakis skąpszy albo inny kolor ma byc moze jestes w ciazy

nie był skąpy był inny tylko krótszy teraz jest 4 dzień końcówka. wiem że jak jest się w ciąży to okres jest skąpy jakby go prawie nie było ale ja tak nie miałam. jeszcze takiego przypadku nie miałam nigdy staramy się z mężem o dziecko ale nie robie sobie nadzieji zeby pózniej nie było rozczrowania

nie był skąpy był inny tylko krótszy teraz jest 4 dzień końcówka. wiem że jak jest się w ciąży to okres jest skąpy jakby go prawie nie było ale ja tak nie miałam. jeszcze takiego przypadku nie miałam nigdy staramy się z mężem o dziecko ale nie robie sobie nadzieji zeby pózniej nie było rozczrowania

Gość cosinuss_
a moze t o jakies zapalenie badz grzybica?chyba jednak bez wizyty u lek.sie nie obejdze.