Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chanton burbon

CZy kobiety faktycznie patrzą na zegarek i buty ?

Polecane posty

Gość chanton burbon

czy te elementy muszą być najdroższe w garderobie faceta i najlepszej jakości ?

Gość na buty nie patrzę ale
na zegarek- owszem:D Ale nie na cenę;) Sama kocham zegarki, sama noszę i dlatego zawsze u każdego patrzę na zegarek;) Ale fakt, że dobry zegarek zaczyna się od 1tys zł.:( Ale to wydatek raz na długi czas, więc się opłaca;)

Gość kurkaszanel
kocham zegarki, dlatego często na nie patrzę. ale nie musi być wypasiony. zwykły, najlepiej na bransolecie. sama taki kiedyś nosiłam, męski, bo mi się bardzo podobał i nie mogłam się oprzeć:) na buty też patrzę, ale "wymagam" tylko tyle, by nie były rozczłapane. ani brudne.

Gość chanton burbon
a jaki byście zegarek poleciły facetowi o bardzo jasnej karnacji, ciemny blondyn błękitne oczy ?

Gość ja nieee
zupełnie nie zwracam uwagi na takie rzeczy (no chyba,ze sie szczegolnie rzucaja w oczy) szerokie ramione, meskie dłonie... to tak :)

ja nie: no moz pozniej na buty ale nie w pierwszej sekundzie/minucie;)

Gość kurkaszanel
ładny. wybierz taki, żeby Ci dobrze na przegubie leżał:) ja takie rzeczy zauważam przy ogólnej ocenie sylwetki:)

Gość zeegareczek
świetny i bardzo dobrej marki. Gratuluję gustu;)

Gość nie rozumiem ludzi ktorzy
kupuja takie drogie zegarki? co wy chcecie udowodnic? ze was stac? godzine mozna tez sprawdzic na telefonie. albo i na jakims tanszym ale tez ladnym zegarku. to nie jest atak tylko pytanie? po co wam taka droga zabawka? za ta cene mozna pojechac na wakacje . ja bym nigdy czegos takiego nie kupila.

Gość chanton burbon
wcale nie am jakoś zasobnego portfela , studiuje dziennie i dorabiam...zegarka takiej marki nie kupuje się na rok tylko na wiele lat..woel wydać na zegarek niż wydać na głupoty :) wybrałem tego bo raz firma znana, dwa uniwersalny bo i dal młodego studenta i później dla 30 letniego faceta :)

Gość chanton burbon
markowe zegarki mogą i 50 lat służyć popatrz na allegro jakie roczniki ludzie sprzedają ..nie chodzi o to , żeby pokazać snobstwo... są rzeczy na które nie wypada skąpić pieniędzy , zegarek, okulary, zdrowe zęby ...

Autorko Twoj wybow jak dla mnei to full kasy dla mnie 20zl na zegarek to duzo;) b sie spodobal i obys miala okazja jak najduzej go ogladac na jego nadgarstku:)

Gość facet38
hahahahahahahahahahaha :D jeżeli to dzisiaj jest wyznacznik czegokolwiek to gratuluję młodzieży :D i jednocześnie cieszę się, że 20 lat temu wyznacznikiem tym była wiedza, którą się posiada :P

Gość chanton burbon
jestem facetem :)

Gość nie rozumiem ludzi ktorzy
no na zebach to ja nie oszczedzam bo to jest jednak inwestycja na przyszlosc. ale zegarek..??? no ale jak juz tam sobie chcecie ...ja zwracam uwage na zegarki i bardzo mnie to irytuje jak widze taki bardzo drogi bo sobie zaraz mysle ze za te pieniadze mozna by wyksztalcic niejedno dziecko.

ja mysl ze zegarek o niczym nie swiadz:P tylko jakas materialistka poleci na cos takiego:) i pozna ze to drogi zearek ja bym nie zwocila uagi i na pewno nie pomyslalabym ze az tyle kosztowal!!!!!!!!

Gość burn out syndrom
wolalabym bym 5 roznych zegarkow, ktore mozna odpowiednio do koloru i stylu ubran dopasowac jak jeden noszony na okraglo. 1. sportowy 2. jakis czarno bialy 3. do dzinsow i np. czerwonej koszulki (z czerwonymi aplikacjami) 4. Brazowy 5. jakis elegancki ale to tylko moje podejscie bo sama tak robie

Znam czlowieka, ktory kupil sobie zegarek za 10 tysiecy euro, zapokowal i wlozyl pod choinke :) Widzialam zegarki Cartiera za 40 tysiecy euro i skoro takie istnieja musi byc na nie popyt :) To tak a propo wypowiedzi nie rozumiem ludzi ktorzy. Ja dopiero od kilku lat nosze zegarek a kiedys sie bez niego obywalam i jakos zylam. Moj narzeczony lubi zegarki wiec kupilam mu na gwiazdke zegarek dwa lata temu i poniewaz byl dobrej firmy to sluzy mu do dzis i wyglada jak nowy.

Gość burn out syndrom
zreszta nie wiele wnosze po facecie z jednym a bardzo drogim zegarkiem. jezeli juz to kilka drogich albo kilka ze sredniej polki. jeden zegarek swiadczy o nowobogactwie, ktore trwalo krotko i niestac juz na nastepny "drogi" zegarek. co zrobisz jak zgubisz go przypadkiem?

Gość ale się czepiata
jak chce niech se kupi!