Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakochanaZLękiem

Mam ślicznego Chłopaka

Polecane posty

Gość ZakochanaZLękiem

Mam tak slicznego faceta o orientalnej urodzie, że aż sama nie potrafie uwierzyć we własne szczescie, podobał mi sie "od poczatku"...jestem farciarą, poniewaz układa nam sie cudownie...moj problem polega na tym, że boje się g starcic tak bardzo, ze az nieswiadomie czasami prowokuje (jak narazie nieszkodliwe) sprzeczki z zadrosci...Jak mam sobie z tym oradzić? ;/

Gość s.p.i.
Myślałam że to dumna mamuska się chwali potomkiem:D

" Myślałam że to dumna mamuska się chwali potomkiem " Ja też ;) Myślę, że Twój strach jest spowodowany m.in. niskim poczuciem wartości...Nie możesz uwierzyć, że ten przystojny facet wybrał właśnie Ciebie...Musisz w siebie uwierzyć bo jeśli tak dalej pójdzie to będzie trudny związek...

Gość ZakochanaZLękiem
Wyglada na to, że jak tak dalej pojdzie to w 2010 umieszcze post pod tym samym tytułem, ale rzeczywiście o swoim synku nie mężczyźnie :D Myslalam juz o tym (powaznie) aby isc na konsultacje do psychologa, jestem dorosla kobieta (25 lat), po 2 długich zwiazkach... Wbrew pozorom to nie taka łatwa sprawa zdusic w sobie podobne obawy, leki, zgasic emocje. które podpowiadaja "czepnij się" ... probuje sie ograniczac...przemawiac sobie do razsadku, nie zawsze jednak udaje mi sie to w pełni... a własciwie rzadko...:/

orientalna uroda, ci maja ponoć małego, moze dlatego jest zazdrosny o ciebie, żebys sobie innego nie znalazla.

Gość pewna taka
uwazaj tacy lalusie mają wielkie mniemanie o sobie:O tylko osoba o silnej osobowosci ma szanse z takim przetrwac :P czasem warto lalusi do parteru sprowadzic a nie robic wrazenie jakby się Pana Boga za nogi złapało :O uroda to nie wszystko kochana :O

Gość ZakochanaZLękiem
Tak wiem, sama (moze to troszke niesromne) nie jestem "nieurodziwa", choc swoje kompleksy mam :> na powodzenie wsrod płci przeciwnej nie narzekam; choć moj chłopak wie, że badzo mi się podoba, nie prawię mu codziennie mnostwa komplementów...choć myśli spływaja mi najdziwniejsze do głowy kiedy widzę gdy inna kobieta zagląda mu w oczy i próbuje przykuć uwage...naprawde trudno jest mi przechodzic obok takich sytuacji obojętnie... Odnoszać się do wypowiedzi o członku, choć zartobliwej...strzał w dziesiątkę...:> poza tym chłopak z okładki, ciemny, symetryczna twarz, mały nos, ciemne długie rzęsy,mocny zarost no cóz ludzie idealni to chyba tylko z okładek najpopularniejszych magazynów mody :>

Gość co to ma znaczyć
przecież to podobno faceci patrzą na wygląd a wy kobiety na wnętrze! według tego co mówią kobiety dla was nie ma różnicy czy jest przystojny czy nie no więc co to ma znaczyć?

Gość myszzzz
co to ma znaczyc - w to chcą wierzyć mało atrakcyjni faceci :P Sorry Batory, te czasy się skończyły. My tez chcemy seksownych samców, a nie "Misiów" z brzuszkiem piwnym.

Gość sexsexsexsexsexsex
"jestem farciarą...moj problem polega na tym, że boje się g starcic" tnie nie fart ale zajebisty pech

Gość ZakochanaZLękiem
Tak naprawdę o wszystkim decyduje zapach ciała, który każdy z nas wytwarza, ma swój własny, ten, który przyciąga partnera ... wiadomo o tym od dawna; w końcu jestesmy zwierzętami, instynkty te same : >

Gość co to ma znaczyć
ty tu nie odwracaj kota ogonem o tym zapachu bo przeciez wyraznie wszystkie tu piszecie o wyglądzie!!!!!!!!

Gość myszzzz
co to ma znaczyć - skoro ja mam byc atrakcyjna dla faceta, to on ma byc atrakcyjny dla mnie. Koniec i kropka. Mężczyzna, który o siebie nie dba, uważa, że ma słodki piwny mięsień, nie uprawia żadnego sportu, nie jest oczytany i zorientowany w świecie jest dla mnie nikim. Skoro ja to oferuję, oczekuję podobnegio zaangazowania. A wasze "słodkie piwne brzuszki" wsadźcie sobie w oko. Choć to wymaga nie lada akrobacji.

Gość co to ma znaczyć
dobra dobra!!! a czy ja protestuje przeciwko temu, zeby mezczyzni dbali o swoje wnetrze i zewnętrze? ja tylko prostestuje przeciw temu, ze wiele kobiet krytykuje mezczyzn, ze zwracaja uwage na wyglad nie zauwazylyscie tego?

Gość ZakochanaZLękiem
Zgadza się, chłopak przykuł moją uwagę w pierwszej kolejności swoją aparcyją; wydaje mi się, że w wiekszosci przypadków relacje rozpoczynają się ten sposób...istota polega na tym co dalej? Czy poprzestaje się na gruncie czysto fizycznym, uprawiajac frywolny sex badz stwierdzając "fajny/fajna ale głupi/ głupia, ale nie dla mnie" ( i rezygnacja) czy "zakochuje" w osobowosci człowieka, odkrywajac ze oprócz ładnej buzi ma do zaoferowania cos jeszcze...

Gość myszzzz
ja tam nie krytykuję ;) To oczywiste, że nie zwrócę uwagi na kogos, kto nie jest dla mnie atrakcyjny fizycznie.

Gość ZakochanaZLękiem
Również uwazam, ze nie ma w tym nic złego...Choć mowi sie, że kobiety zakochują sie przez uszy nie oczy :> miałam to szczescie, że po olśnieniu urodą, okazało sie, że chłopak jest rozgarniety, kulturalny, zaradny i potrafi się urokliwie odezwac

Gość co to ma znaczyć
mozesz wytlumaczyc co to znaczy "urokliwie odezwac"?

Gość myszzzz
Ja się ostatnio zauroczyłam przez rozmowy właśnie :] Ale piwnego mięśnia nie ma! a jednak sama sie nie stosuję do swoich wymagań. damn me.

Gość myszzzz
Dla mnie? Miałam serie rozmów o antropologii, literaturze, filologii i lingwistyce. Ludzie! na moich studiach były same półkaraczany, a tu całkiem przystojny facet nadaje na tych samych falach. Dżisas...

Gość ZakochanaZLękiem
Miałam na myśli dobrą gramatykę, mądry żart, niebłahy "bajer", wyszukane zwroty, płynność i asertywność w mowie, do tego dochodzi cecha taka jak: niski, męski ton głosu...jest to osoba bardzo logiczna, zaskakująca swoimi wnioskami i argumentacją, ale nie forsująca swojego zdania za wszelka cenę

Gość co to ma znaczyć
kurcze...jak tak to czytam, to brzmi zupelnie jak ja;P zieeew ide :) papa

Gość myszzzz
idż, idź, jutro jakąś poderwij ;) ja tez spadam. Rano korpo delicti wzywa pewnie znowu wpadnę do biura spóźniona, z włosem zamrożonym, wzrokiem błędnym, szukając kawy jako ratunku...

Gość ofuuu
o fuj, orientalny wyglad? kolejna co ciapata dorwała, :O dziwka jestes!

Gość ZakochanaZLękiem
offuuu: o czym Ty mowisz? On jest Polakiem :> Ludzie... ide spać:D