Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzywopalczasta

Czy wszyscy faceci lubią kobiece stopy??

Polecane posty

Gość Krzywopalczasta

Bo ja mam brzydkie stopy...;/. Staram się o nie dbać, ale urodziłam się po prostu z bardzo krzywymi palcami. Wszelkie klapeczki/sandałki/japonki odpadają, ale okay, pogodziłam się z noszeniem zakrytych butów. Tylko martwi mnie, że mój potencjalny chłopak mógłby mnie nie zaakceptować. Dla tak wielu facetów stopy są tak bardzo bardzo ważne...A moje są naprawdę brzydkie...;/

oczywiscie ze zwracaja uwage:D do tego extra but z odkrytymi palcami i mamy obraz kobiecego sexapilu :D mowimy o zadbanych stopach ,to jest oczywiste

Gość tylko fetyszyści
normalni raczej się brzydzą, sopy to najmniej seksowna częśc ciała kobiety

normalni raczej się brzydzą, sopy to najmniej seksowna częśc ciała kobiety pewnie jestes kobieta i masz zawansowana grzybice duzego palca stwierdzajac takie fakty jak wyzej .... mało który facet ci powie ze kobiece stopy (te zadbane ) nie sa waznym aspektem kobiecego ciała... dla jednych wiekszym dla innych mniejszym ...ale sa

Gość Pszoniak
Stopa to stopa nie ważne czy męska czy damska. Faceci którzy podniecają się damskimi stopami są w mniejszości. Co w tym seksownego paluchy, pięty nic pięknego po prostu syra...

to samo mozna powiedziec o dłoniach ...palce jak palce ,ale ciekawe dlaczego własnei taki duzy odsetek kobiet zwraca na nie uwage ?

Gość bo chyba łatwiej
dostrzec dłonie niz stopy skryte w butach.:P:P:P

Gość wwrrr
mysle, ze jesli facet nie ma szczegolnego fiola na punkcie stop, i podoba mu sie caloksztalt, to to zniesie

dostrzec dłonie niz stopy skryte w butach zwłaszca w zimie przy minus 18 stp :P jak sie chodzi w rekawiczkach :P oczywiscie ze rozmawiamy o okresie letnim ,gdzie kobieta atrakcyjna ,ładnie ubrana exponuje swoje stopy w atrakcyjnym obuwiu jest ąłkomamy kaskiem dla faceta...duzo osobników płci meskiej zwraca na to uwage , i nikt mi nie wmówi ze jest inaczej o czerwona dobrze napisała .... najfajniejsze sa te naszych ukochanych :D

A różnie z tym bywa.Kiedy Jedna Kobieta szukała faceta..i wszyscy odpadli..ze względu na stopy...obrzydliwe :-p.. A Ja?Nie rzucam się na pierwsze ,lepsze łapy..W tym tez wybrzydzam-że tak powiem:classic_cool:.. Obgryzione pazury-fuj.. Czy od 'pługa oderwane'..nie są apetyczne....

Gość ano on
mnie tez nie jarają damskie stopy :) co w nich takiego ciekawego ? stopa jak stopa. za to damski brzuszek ajj :D to jest to :)

Gość niunniek
jola babiarz ma zajebiste stopy sam jej lizalem i masowalem

Gość cos ci powiem koleszko
"stopa jak stopa. za to damski brzuszek ajj to jest to " też ci bym musiał odpowiedzieć wg twojego toku myślenia "brzuszek jak brzuszek co za różnica czy damski czy męski... czy też usta jak usta co za różnica czy damskie czy męskie" jeśli kobieta ma ładne stopy (niestety max 5% kobiet) to sama rozkosz podziwiać, jeśli brzydkie to tak jak z resztą ciała - nie podoba sie. Kobieca stopa jest z natury znacznie inna niż męska. ładne kobiece zgrabne gładziutkie odpowiednio kształtne stópki są sexy! o zadbaniu chyba nie musze wspominać, to chyba oczywiste że trzeba o siebie dbać... nie tylko o stopy ale o wszystko

Gość roger88
Kiedyś stópki były mi zupełnie obojętne , jak np. teraz dłonie. Po czasie zauważyłem, że zaczęły mnie podniecać. Cieszę się, że dziewczyna pozwala mi całować jej stópki ;) Skąd to się bierze ? Uwierzcie mi, że gdybyśmy teraz popierdzielali wszyscy nago po ulicy to nic nie widzielibyśmy w innej osobie podniecającego. Najczęściej co dobrze schowane, zakazane najlepiej smakuję.