Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Noworoczne postanowienie

Polecane posty

Gość ali-ben-stoooley-man
כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי הומיה, ולפאתי מזרח קדימה, עין לציון צופיה, Dopóki w naszych doop głębinie, Serce stulejarskie żywo bije, Oko ku Warkotowi Kumetki się obraca, I do doopy wciąż powraca. עוד לא אבדה תקוותנו, התקווה בת שנות אלפים, להיות עם חופשי בארצנו, ארץ ציון וירושלים.

to ja jestem wulcem wszyscy inni to podszywacze a swoja droga Warkocz jeśli to na filmie Ty to jesteś super i dobrze się kochasz. pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym 2009 Roku

Warkocz wszyscy myslą ze takie tyranie to tak za darmoche :P za darmo plotkarko to się nawet dzis po ryju nie dostaje :classic_cool:🖐️

wulc niepodszyty---> ja wszystko dobrze robię, nie tylko sie roocham :classic_cool: Tobie też wszystkiego dobrego :)🖐️ Vicia, plotkara nie wie, ze na takie tyranie to trzeba sobie dobrze zapracowac i trzeba byc debesciakiem, a nie jakąs tam pomarańczową gwizdoszparą :o

Warkocz :) a przede wszystkim byc wulcem który takie tyranie nie tylko akceptuje ale sobie pod nie strzepuje fistaszka :classic_cool:

כָל עוד בלבב פנימה - ביז ווילאנג אין האַרצן אינעװײניק, נפש יהודי הומיה, - אײנע ייִדישע נפֿש האפט נאך, ולפאֲתי מזרח קדימה - און צו די עק פון מיזרח עין לציון צופיה; - אײן אױג נאָך ציון בליקט, עוד לא אבדה תקותנו, - אונדזערע האָפֿענונג איז נאך נישט פֿאַרלױרן, התקוה בת שנות אלפים, - די האָפֿענונג פון צװײ טױזנט יאָרן אלט: להיות עם חופשי בארצנו - צו זיין א פֿרײַע* פֿאָלק אין אונדזער לאַנד, ארץ ציון וירושלים. - אין לאַנד פֿון ציון און ירושלים

Gość Kafeteryjna plotkara
Aha, to w takim razie mi się nie chce zasługiwać. Sądziłam, że znajdę tu nieco więcej bezinteresowności. Adieu!

hm temu stulejowi od tego wulcowania to się nawet trzcionka przekreciła :P

vicia, to od nadmiernego czochrania pompona ręce mu drżą a nasz Wulc (bo juz tak mogę powiedzieć) jest klasyką tego miejsca, jest solą kafe, tej kafe :classic_cool: plotkaro, idz w spokoju dziewczę, szukaj szczęscia gdzie indziej + 🖐️

echhh Warkocz o wulcu to juz historyje piszą :P to się nazywa popularnosc :classic_cool:

的一部分, "我的国家"????

stooley nie stękaj i tak wulca nie przeskoczysz:classic_cool:🖐️

Od lo avdah tikvatenu Hatikvah bat shnot alpayim: Li'hyot am chofshi b'artzenu - Eretz Tzion v'Yerushalayim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! qfa!

musi uważac bo mu pzreciągi zatrzasną :P

Ősidők óta mélyen a szívekben !!!!!!!!!!!!!!!! qfa!

:-D Albo ja stawia i cała krew mu odpłynęła ;-D :-D

A wam polnische Ciulen und Schlampen - juz wam Gospodin Putin gasrurke zamknal.... hehehe, nur bidaszyben wam zostajo, jo jo, ;)

stooley ty za to tam w Gazie masz ciepło co?:P

ihr ewigen Idioten, u nas w Reich gazu nigdy nie zabraknie, bo unser Kanzler Gerhardt Schröder und Gospodin Putin nigdy do tego nie dopuszcza a wam polacken tylko kalt bedzie

słuchaja, tpo wszystko jest małe miki !!!! w sąsiednim topiku jeden burak zakłada przy stosunku kondoma na jądra :D:D:D spadłam z krzesła :D widzicie oczami wyobraźni taki obrazek ?! :D