Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysk22a

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość marysk22a

nie dostalalm okresy juz prawie dwa tygodni, zrobilam dwarazy test i wyszedl negatywny .. ale mam objawy ciazy (czytalam na internecie) .. na jednym forum mi napisalal dziewczyna ze jestem chora.. bo mam uplawy z pochwy.. ale ja mysle ze to nie to. napisala mi tez ze wiekszy apetyt mam bo jest zima, a przed okresem kasdy ma nabrzmiale piersi, ale ja okresu nie mam i nie mam..

Oj chyba trochę panikujesz :) Możliwe, że nawet miesiączka Ci się spóźnia ze stresu o ciążę... Jeśli robiłaś testy ciążowe po upływie terminu miesiączki to nie ma bata abyś była w ciąży :) A upławy to nie jest objaw zajścia w ciążę ponieważ kobieta w ciąży ma śluz grudkowaty i jest na ogół \"sucho\"... P.S. Z ciekawości zmierz może sobie temperaturę? Jest około 37 w ciaży albo jesteś podziebiona i stąd też może wynikac spóźnienie

Gość marysk22a
ja mam raczej 'suche' uplawy, i raczej sie nie stresuje, bo bardzo chce byc w ciazy

Gość ahaaaaaa
"suche upławy"-no to wszystko jasne;)

Gość marysk22a
no dla mnie jakos nie jest to jasen.. jakie moga byc jeszcze objawy ??

W tak wczesnej - nawet gdybyś hipotetycznie była - ciąży nie ma objawów. A jeśli są (w sumie to ja tak miałam) to np. ból jajnika, większe piersi, nerwowość, kłótliwość, awanturnictwo w partnerem :P Objawów fizycznych nie ma tak wcześnie....

Gość marysk22a
to nap;ewno mam wieksze piersi i bola inaczej niz zwykle przed okresem, no i oczywiscie jestem tez nerwowa..

Gość marysk22a
czesciej tez chodze do ubikajci, mam wiekszy apetyt, zjem i zaraz znowu jestem gloda.. nabrzmialy mam tez brzuch.

Gość marysk22a
ide pojutrze bo dopiero wtedy jest termin

Gość marysk22a
temperatury mam 37,1

Gość ahaaaaaa
Mi się spóźniał okres 11 dni,poszłam w końcu do gina,dostałam luteinę,wzięłam 2 tabletki i na drugi dzień już była @. Miałam ból jajników,ból piersi,zgagę,wzdęcia,ból pleców..Testy negatywne.

Gość marysk22a
nie strasz mnie :( a spozniel ci sie juz kiedys tyle okres? lub mniej dni ??

Gość ahaaaaaa
Właśnie,że nie. Może kilka lat temu ale też rzadko,ale już dłuższy czas cykl jakoś 33-35 dni. Też się łudziłam,ale życzę Ci ciąży z całego serducha 🌻

za szybko na wiekszy apetyt i chodzenie do ubikacji częste,może to przeziębienie..nie ma jeszcze co uciskać u Ciebie na pęcherz moczowy,poprostu panikujesz i wmawiasz sobie

Gość ahaaaaaa
Najlepiej szybko wziąć tą luteinę,bo człowiek będzie żył nadzieją za długo:( Dlatego dobrze,że mi poszły tylko 2 tabletki,jak następnym razem to się powtórzy to szybciej wezmę. A zimą to ja zawsze trochę przytyję,a co się z tym wiąże-i apetyt jest większy. Nawet miałam wrażenie,że mnie mdli przy paleniu.

Gość ahaaaaaa
aha jeszcze dodam,że to był delikatny ból jajników,którego nigdy wcześniej nie miałam,była to dla mnie nowość,bo i @ mam bezbolesne. A teraz z 15 dni po @ znów czuję ten ból. Człowiek od tego myslenia,nakręcania powoduje przesunięcie okresu:(

Gość marysk22a
zeby to nie byla tylko ciaza urojona.. w piatek sie wszystko okaze :( alke dzieki za opinie

Gość ahaaaaaa
Ja brałam przez 3 miesiące castagnus na wyregulowanie cyklu (z myślą o ciąży)-i widzisz że i tak to dużo nie dało. A długo już próbujesz zajść?

Gość mi sie kiedys spoznil o
miesiac:] pani ginekolog na 40 dzien cyklu zareagowala..: oo 40 dzien cyklu i oczy zrobila jak planety... zbadala mnie i mowi: macica nie powiekszona prosze przyjsc za tydzien.. zrobilam test ciazowy wyszedl negatywnie.. wiec dalam sobie spokoj.. wtedy powinnam miec miesiaczke ok 13 wrzesnia "przyjechala" 13 pazdziernika.. poszla do gina zebym mnie zbadala i wszystko bylo OK.. czasem po prostu zbytni stres na to wplywa;)

Gość ahaaaaaa
dokładnie-całe to myślenie o ciąży... Autorko,brałaś może wiesiołek żeby sobie pomóc zajść?

Gość marysk22a
co to wogole jest ten wiesiolek bo ja nie wiem ja chciala bym zajsc w ciaze, byc w ciazy ale czy jakos szczegolnie sie staramy z partnerem to raczej nie