Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zasmucona...

Wasi mężczyzni żołnierze zawodowi na misjach

Polecane posty

"jest dobrym zolnierzem, bo najlepiej strzela w jednostce i plywa, najlepiej sie bije (kravmaga), jest najlepszy z angielskiego" i do czego przydaja mu sie te umiejetnosci w jego żołnierskim fachu? :D bo to co opisalas, to cechy dobrego ochroniarza :P

Gość zwss
ale one i tak wiedza wszystko lepiej komiczna skoncz sie juz madrzyc szykuj obiad dla mietka bo bedziesz miala afganistan w domu jak glodny wroci :D

Gość dobre heheh
ochroniarz poliglota ??? Nie znam takiego. buahahhaahahaha :-()

Gość zwss
to, ze ktos jest dobry z angielskiego nie czyni z niego poligloty :D

\"ochroniarz poliglota ??? Nie znam takiego.\" dobry ochroniarz, ktory zajmuje sie ochroną indywidualną musi znać angielski

Gość stęskniona25
Mój chłopak również wyjeżdża na misję, tyle, że w maju. Już jestem przerażona i często jak jestem sama, to płaczę. Nie wyobrażam sobie tak długiej rozłąki. Najbardziej boję się o jego bezpieczeństwo. Teraz jeździ na poligony przygotowujące go do tego wyjazdu. Nie ma go dwa tygodnie, a ja już wariuje z tęsknoty. Nie wiem w takim razie jak wytrzymam bez niego pół roku. On ciągle mnie pociesza i mówi, że ani się obejrze, jak będzie z powrotem...Ja jednak jestem bliska obłędu. Zawsze ciężko znosiłam wszelkie rozłąki, bo strasznie jestem do niego przywiązana. Mieszkamy razem i każdą wolną chwilę spędzamy wspólnie...