Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

makiatoo

Jakie macie teściowe?

Polecane posty

Mojej niewiele brakuje do tej z dowcipów. Z jednej strony dobra z niej kobieta w razie w.. pomoże ale potem pół roku wypomina. Mieszkamy oddzielnie i całe szczęście bo wścipska jest okropnie. Ale co boli mnie najbardziej to że nasze(moje i jej syna) dzieci traktuje gorzej niż córki dzieci. Kiedyś nawet powiedziała w żartach(mnie nie rozbawił) ze amte wnuki to wiadomo ze napewno ale moje dzieci nie może mieć pewności.Oczywiście powiedziałam żeby nie wchodziła w rolę prześcieradła skoro syn uznał ze jego to ona musi zaakceptować fakt przynajmiej teoretycznie.

Gość wścipska
?????

Gość lipo
a moja ma wszystkich gdzieś...nikt jej nie obchodzi...to baba ze wsi,ma 8 dzieci więc powinna być za dziećmi a ona ma odwrotnie...nikt jej nie interesuje....jest do tego stopnia ''dziwna'' że kiedys ktos puścił plotke ze ja i mąż sie rozwodzimy to ona nawet nie spytała czy to prawda...a wiedziała o tym bo mój mąż ja pytał czy o tym słyszała...(później sie okazało ze ludzie pomylili nas z kimś innym)...

Gość anetkaaaaarrf
moja jest nawet oki ale tak się mówi jak teściowa na odległość :] wiadomo że jak sie razem mieszka to wszystko obserwuje i dla synusia musi być najlepiej wszystko musi mieć zrobione

Gość lipo
wnuki tez ma gdzies....jakby do niej nie jexdzili to by mogła kilka miesiecy nie widziec...a najśmieszniejsze jest to ze ona całkowicie olewa swoje dzieci a oni sa za nią jak jacyś idioci...oprócz mojego meza...nie jexdzimy do nich juz 2 lata bo sie pokłócilismy....

Ta kobieta zrobiła mi tyle przykroSci ale nie jestem pomiętliwa. Kiedyś w gdy dziecko mówiło wierszyk w zerówce nie przyszła oferowałam pomoc ze zawiozę. odmówiła. za rok było to samo. w tamtym roku przyszła bo pamiętając łzy małej mój mąż pojechal po nia . to są dziadkowie?

Interesuje ją ile mamy pieniędzy jakie planujemy zakupy. wypytuje dzieci gdzie byliśmy i o czym rozmawialiśmy moja mamą następnie przetwarza i puszcza w świat gdy składa wizytę zawsze najpierw konkretny ochód pomieszczeń . Ja nie widze powodu takiej inwigilacji.

Gość chyba upadłam na rozum
bo swoją teściową uwilbiam, dlatego bardzo czesto do niej dzwonie i się zwieżam albo radze jak mam jakiś problem... a po za tym jak mąż mi podpadnie to i od niej joby dostanie, to czego tu chcieć wiecej?:)

a jakie wy jesteście synowe ????? - same kryształy , poukładane, wszystkowiedzące , samowystarczalne, niezależne , wyrozumiałe, a przede wszystkim bardzo, ale to bardzo dojrzałe życiowo , nie robiące głupich rzeczy, postępujące zawsze ok. i w zgodzie z własnym sumieniem.