Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikkaaa

Krem bardzo mocno nawilżający

Polecane posty

Gość ikkaaa

poszukuję kremu b mocno nawilzajacego, cena nie gra roli. Kaloryfery i mróz dobiły moja cerę, moze znacie jakiś dobry produkt, godny polecenia?

Gość tylko nie smaruj sie nim
przed wyjściem na dwór przy takiej tepmeraturze.

Gość ikkaaa
potrzebuje cos do zregenerowania mojej cery bo skóra schodzi mi płatami, myslałam, żeby krem nawilżający używac na noc.

Gość a niech się pozabijają
jak dla mnie neutrogena to lipa straszna, kupę kasy trzeba wydać a pozostawia taką nieprzyjemną jak dla mnie powłoczke:o ja polecam kremy firmy ziaja: oliwkę i masło kakaowe. teraz właśnie mam masło kakaowe bo za oliwką nie przepadam zapach mis ie nie podoba ale są bardzo dobrze. zimą zawsze go stosuję;)

Gość nie smaruj się nawilżającymi
w zimie tylko odżywczymi i natłuszczającymi (one same w sobie też nawilżają) Polecam krem dermosan do kupienia w aptece za ok 7zł, jest tłusty ale dobrze chroni, nawilża i regeneruje skóre. Poza tym krem bambino jest świetny, sama na co dzień się nim smaruje bo mam baaardzo suchą i wrażliwą cerę a on mi najbardziej pomaga, nie mam suchych skórek i w ogóle nie piecze mnie twarz tak jak po innych kremach.

Gość nie smaruj się nawilżającymi
ziaja oliwkowa też jest ok ale jak masz bardzo suchą cerę to ona nie pomoże zbytnio, lepsze są bardziej treściwe kremy.

hej, ja mam ten sam problem - b. sucha skora... na dzien uzywam vichy aqualia bogatej konsystencji i do tego z serii aqualii serum nawilzajace (dobrze sie wchlaniaja i nie \"roluja\"pod podkladem, a to dla mnie wazne, bo sie na co dzien maluje).. za to na noc uzywam kremu cutibaza (jest w takiej tubce jak masc), jest bardzo tlusty i skora sie swieci, dlatego uzywam na noc tylko... ale naprawde jest dobry poza tym faktycznie, te kremy ochronne na zime dla dzieci sa bardzo dobre