Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*natasha*

dziewczynycos dobrego na zniszczone włosy!!

Polecane posty

kiedys miałam piekne grube blond włosy....oczywiscie rozjasniacz i prostownica zrobiły swoje....teraz mam cienkie włosy nie daleko za ramiona i na dodatek czarne masakra juz ich nie prostuje codzien tylko tak raz na tydzien góra ichodze całyczas w kucyku zeby ich nie niszczyc a one rosna mi tak powoli ze niech h>>j je strzeli comam robic masakra jakies sposoby??

Gość hej5555
kup se odżywke w aptece WAX duze opakowanie ok 25 zł ale moze na początek małe, sa dla ciemnych i jasnych włosów

Gość bywa ciekawie
mam tę do włosów jasnych... od kilku miesięcy... mi nie pomaga!

Gość suzanananan.
maska Placenta do kupienia u fryzjera lub na allegro, jest tańsza i dla mnie dużo lepsza od Waxa

kant dupy jakiej oliwki uzywasz?ja uzywałan własnie nawty z olejkiem rycynowym i nadalmam to samo tylko na jakis czas był efekt a ta odzywke gdzie kupiłas i jak jest jej dokładna nazwa?

no to stary babciny sposób który ja stosuję raz w tygodniu;) nafta kosmetyczna, żółtko jajka i olejek rycynowy:) włosy rewelacja:D w ciagu roku włosy mi urosły z zupełnie krótkich do ramion:)

Gość vt
polecam z całego serca taką maseczkę na włosy: żółto jaja, łyżka olejku rycynowego, sok z połówki cytryny myjemy włosy tradyyjnym szamponem [polecam elseve do włosów łamliwych i zniszczonych/ panty pro v], nakładamy ciapkę, głowę owijamy folią i ręcznikiem i siedzimy tak pół godziny - potem głowę myjemy szamponem jeszcze raz. żadne odżywki sklepowe nie były tak dobre jak to ;] a na drugi raz jesli będziesz rozjasniałą, to użyj do tego suszonego korzenia rabarbaru! ; )

Gość vt
nafta kosmetyczna przyciemnia włosy blond...

Gość oleksssiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nie polecam szamponów typu pantene, dove itd. One niszczą jeszcze bardziej włosy, zawierają duużo chemii. Kup w aptece szampon Radical ze skrzypem polnym.

Gość powiem tylko ...
Również polecam olejek rycynowy + nafta kosmetyczna + żóltko jaja , po nałożeniu na włosy owinąc folią a potem ręcznikiem i trzymać tą miksture co najmniej pół godziny. Potem umyć głowe szamponem i na koniec do ostatniego płukania włosów dodać do wody octu. Polecam naprawdę warto, tylko trochę cierpliwości bo efekty napewno będą.