mika10201 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Dzis bylam u ginekologa i dal mi skierowanie na usg narządów rodnych.Mam pytanie jak to wyglada i czy moze podjac sie tego badania dziewica prosze o odpowiedz czy to boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mika10201 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Dzis bylam u ginekologa i dal mi skierowanie na usg narządów rodnych.Mam pytanie jak to wyglada i czy moze podjac sie tego badania dziewica prosze o odpowiedz czy to boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gwena Napisano Styczeń 7, 2009 nie boli, posmaruja Ci brzuch żelem i pojeżdzą taką "myszką" jak w komputerze :) a na monitorze bedzie widać, czy wszystko w porządku chyba, ze bedziesz miała badanie robione sonda; wtedy taka sondą lekarz delikatnie dotyka wejścia do pochwy; to badanie jest bardziej dokładne i pewne. Dziewice też mozna tak zbadac. Nie bój się, zdrowie najważniejsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mika10201 0 Napisano Styczeń 7, 2009 wiem ze to usg nie bedzie przez brzuch tylko przez pochwe i jestem ciekawa czy mozna przez odbyt.bo jesli przez pochwe to czy przerwie mi blone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gwena Napisano Styczeń 7, 2009 niczego Ci nie przerwie :) powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cosinusss_ 0 Napisano Styczeń 7, 2009 bolec nie boli.ale mowilas gin.ze jestes dziewica?bo jesli tak to widocznie normalnie moze to badanie wykonac nie przerywajac niczego.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mika10201 0 Napisano Styczeń 7, 2009 własnie ze nie dzis mu tego nie powiedzialam i mam wlasnie z tym problem ale jak sie nie robi dziewica to mi nie zrobia ale raczej mi zrobia no nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mika10201 0 Napisano Styczeń 8, 2009 Dzis bylam u ginekologa i dal mi skierowanie na usg narządów rodnych.Mam pytanie jak to wyglada i czy moze podjac sie tego badania dziewica prosze o odpowiedz czy to boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach