Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bral

zazdrośc o byłe

Polecane posty

Gość bral

jestem od wielu lat w związku małż. Zawsze byłam zazdrosna, bez powodu. Czy też byłyście zazadrosne o byłe dziewczyny? jak sobie z tym radzić? partner uważa że to nie ma dla niego kompletnie znaczenia a ja się zadręczam.

Gość myrewinka
znam ten ból... też jestem zazdrosna o mojego męża... walczę z tym, ale jak mi się coś ubzdura to koniec:( on to znosi narazie cierpliwie, a ja sie z tym męczę, zastanawiam sie czy nie pójśc do lekarza- serio. dużo czytałam na ten temat- to jest obsesja,

Gość bral
nawet zazdrościłam jak obok małzenstwo sapalo i jeczalo z rozkoszy , ktorej ja nigdy z meżem nie zaznałam . ech... życie. swoja zadroscią blokowałam meza i moze dlatego mu nie stal a ja rozkoszy nie mam.

Gość bral
byłam u psychologa, ale nic nie pomogło. im bardziej mąż stara się tym bardziej staję się podejrzliwa a jego to boli. czasmi miłe chwile potrafię zepsuć głupimi pytaniami o przeszłość.

Ehh...znamy to, znamy! Kochana, wiekszosc kobiet umiera z zazdrosci, kazda jednak okazuje to w inny sposob (a niektore wrecz tlumia wszystko w sobie). U mnie tez juz byl stopien obsesji...zaczelam zastanawiac sie nad sama soba, bo nie bylo dnia bez klotni! Na szczescie zmienilam nastawienie i zajelam sie wlasnymi sprawami. Teraz gdy slysze, ze idzie po pracy pograc w kosza nie panikuje, a przed oczami nie wyswietla mi sie obraz szczuplej blondyny z duzym biustem. Po prostu zrozumialam, ze idzie grac w kosza! Ile jeszcze w zyciu trzeba sie nauczyc... :)

Gość bral
a ja bym nie umiała . jak to idzie grac w kosza? jeszcze tam z trybun bedzie jakaś zołza na niego rozneglizowanego patrzala? a swymi rekoma zamiast mnie piescic to on woli pilke do kosza trzymac a nie mojego cycka?

Gość bral
nie podpisuj się moim pseudonimem. spadaj z forum.

A moze to po prostu czas zrobil swoje. Jesli spedzacie go osobno, jest to takze z korzyscia dla was obojga. Jak dlugo jestescie razem?

Gość bral
12 lat. jest naprawdę dobrze w każdej sferze życia. od kilku lat niestety nie pracuję. lubimy spędzać razem czas, wysyłymy w ciągu dnia smsy, moja przyjaciółka uważa, że przesadzam z zazdrością, że nie mam powodu, bo mąż jest bardzo we mnie zakochany.

Gość ufolka monolka
----> do Star ale jaja, masz na imię i nazywasz się tak jak była dziewczyna mojego męża:) właśnie o którą jestem zazdrosna:))) ale mam nadzieję ze nie jesteś nią. Co do tematu- zajmij się sobą, nie zwracaj tyle uwagi na to, co mówi, jak mówi, jak patrzy- My gdy jesteśmy na zakupach i widzę ładną , zgrabna dziewczynę ( która jest w jego guście) odwracam się, udaje ze patrze na coś innego. co z oczu -to z serca. staram się tłumaczyć samej sobie że to jest w mojej głowie, czasami pomaga, czasami nie:)