Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lezka60

LECZENIE KANAŁOWE!!!!!?????

Polecane posty

MOI DRODZY ZŁAMAŁ MI SIE TYLNI ZABEK CHYBA 5 DZIS BYŁAM U DENTYSTY WŁOZYŁ MI COS DO ZEBA NAJPRAWDOPODOBNIEJ TRUCIZNE I ZE ZAB NIBY SIE ZATRUWA POWIEDZIAL ZE SZKODA GO WYRYWAC I BEDZIEMY GO LECZYC CO MNIE CZEKA DALEJ KANALOWE LECZENIE CZY MOZE BLABOWANIE I CZY WSTRZYKIWANIE ZNIECZULENIA BOLI BO BEZ ZASTRZYKU NIE USIADE NA FOTELU PS.PO TEJ WIZYCIE BOLALO JAK DOABLI WZIELAM 2 PYRALGINY I BYL SPOKOJ ALE ZNOWU ZACZYNA JAK DLUGO TO POTRWA PROSZE O POWAZNE MNIE POTRAKTOWANIE A JESLI BEDE MOGLA POMOC RADA W WASZYCH POSTACH NAPEWNO TO ZROBIE POZDARWIAM

Gość krzyweZwierciadło
prawdopodobnie kanałowe. znieczulenie boli ale tylko chwilkę, a później to już spokojnie, nic nie czujesz :-)

Gość pomarancza1984
Pewnie kanałowe. Znieczulenie może zaboleć jak będą wstrzykiwać, potem spoko. Ale jak masz truciznę w zębie to potem pewnie nie dadzą znieczulenia, bo już nic nie będzie boleć! Głowa do góry!

Gość no wiec ja mialam
dwukrotnie zakładaną trucizne, za pierwszym razem dpsc mocno mnie bolał zab tak ze musiałam brac tabletki przeciwbolowe ale potem juz z górki. samo leczenie kanałowie nic a nic mnie nie bolało bo już mialam wytrutego nerwa.

Gość Iwonka84
Nom mój chłopak miał kanałowe, truła mu tego żeba 6 razy bo sie nerw nie mógł zatruc, dopiero za 7 razem mu zaleczyła, oj biedaczyna sie wychodził, ale to tylko dlatego bo miał krzywego tego zęba. A jeśli chodzi o ciebie to tak, bedzie kanał bo ci zatruli, pewnie bedziesz tak chodzic do 2 tyg. pozniej wyjmie ci to z zeba i taką igiełką dotknie aby sprawdzic czy nerw sie zatruł, jesli cie zaboli to zn, ze sie nie zatruł i bedzie dalej truc, i niestety zatrucie zawsze boli, ale jesli sie zatruł to bedzie ci leczyc i juz nic nie bedzie bolało :) A znieczulenie boli przez 1 sekunde jak wbije igiełkie:) Jestem rekordzistką z chodzeniu do zembisty, jeszcze jakies pytania :) ??? Heh:)

dzieki wszyskim ale ja wykupije znieczulenie za 20zł tagze nic nie bede czuła bez nawet bym nie poszła juz ustalone z dentysta przy okazji zrobi zabek obok i tak za jednym zamachem 2