Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhyjuyjuyjkuyjuyjythghhjhjhjh

czesc kto uzywa tab.anty mikrogynon 21?

Polecane posty

bo ja ostatno kupilam te tabletki a w srodku na tych tabletkach pisalo mikrogynon 30 czy to te same tabletki?

Gość grtyh
te same :)

o dzieki bo ja juz sie wystraszylam czy to moze wieksza dawka chormonow czy co !!!

dziewczy miala ktoras juz taki przypadek z tabletkami? prosze o odpowiedz

powiem tobie tylko tyle na twoim miejscu nie brałabym tych tabletek wogóle. co z tego ż są tanie ale maja skutki uboczne itp. niby po nich nic nie jest ale potem wszystko wychodzi na jaw. ja przez nie nie miałam wogóle ochoty kochać sie z mężem, terz staram sie o dziecko i nie mogę a rok temu przestałam je brać!!! poczytaj sobie bardziej o tych tabletkach jedna kobietka a nawet kilka przez te tabsy sa niepłodne musza się teraz leczyć... zastanów sie nad nimi dobrze

ale ja juz mam dziecko i wiecej niechce miec a co mam powiedziec lekarzowi ze chce inne tabletki a jakie sa dobre

Gość brfhgjgjnhkkhkhkhkhhk
dzieki asienka a le bym chciala zebys mi odpisala na moje pytanie czy to te same tabletki

a moze ona powinna wziąć te które przepisał jej lekarz? moze cilest albo inne nie bedą dobre? ja po cilescie nie czułam sie najlepiej a zasadniczo po wiekszoisci tabletek ma sie zmniejszone libido.. nie decyduj sama jakie masz brac pigułki poza tym to ze teraz Asienko nie mozesz zajsc w ciaze nie musi byc od tabletek... miałas problem przed? Nie wiesz prawda bo dopiero sie starasz Ja pierwsza ciaze miałam po 9 miesiącach staran a drugą po 8 z tym, że przy drugim wczesniej brałam pigułki ...