Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

belle morelle

Czy to fair czy jestem przewrażliwiona?

Polecane posty

Dziewczeta ocencie,ale nie zdeptujcie,tylko obiektywnie wczujcje sie w sytuację.Otóż moja ukochana do wczoraj szwagierka,wrecz przyjacióła,przyjeła wczoraj do znajomych na nk byłą dziewczyne mojego męża.Czy uwazacie ze to fair? Tylko nie mowcie ze powinnam udac ze mnie to nie obchodzi,bo obchodzi,a nie umiem grac i udawac.Wypowiedzcie sie,prosze........Dziekuje.

Może, nie że ukochana, ale bratowa mojego męża też na nk ma byłą dziewczynę mojego męża, z którą był 8 lat, ale mnie to nie wzrusza bo w końcu się znają. Uważam, że ma do tego prawo bo to jakby nie patrzeć jej znajoma.

Uważam że nie powinno Ciebie to obchodzić. To jej sprawa z kim się koleguje a z kim nie. Tylko czasem teraz się na nią nie dąsaj :)

moja rodzona siostra i mój tata mają w znajomych mojego byłego nażaeczonego, zaproszenie przyjeli jak już nie byliśmy razem. i właściwie na przyjęciu zaproszenia się skończyło.

no widzisz, moze ze mnie zaden twardziel,tylko wariatka,ale nic na to nie poradze.Poczułam sie jakby mi sie rozesmiała prosto w twarz:((

Gość hghghg
A mój mąż na nk ma swoją byłą. I co z tego? Wkońcu był z nią 8 lat, po rozstaniu nie zerwali całkowicie kontaktów, a ja też ją poznałam i bardzo polubiłam. My jesteśmy małżeństwem parę lat, ona też wyszła za mąż.

Hm,moj mąż jest moim mężem 5 lat,a z tamtą był 7 miesiecy zanim sie poznaliśmy :) Kurcze,moze jestem głupia.....jednak

Gość hghghg
Nie jesteś głupia...nie przejmuj się tym po prostu. To w końcu Ty jesteś jego żoną, a oni wszyscy to mogą Ci naskakać:P.

no domysla sie juz,bo fochy strzelałam niedopowiedziane wczoraj przez telefon...:( hghghg jestes kochana,powiem wam tez ze mój mąż sie bardzo jej zdziwił-swojej siostrze

to naprawde jest dla ciebie problem? ze twoja szwagierka ma w znajomych ex twojego męża? hehe ja już od dawna wiem ze was czasem nie rozumiem :) Przecież to pierdola ja w znajomych na nk mam 50% ludzi ktorych na oczy nie widzialam bo to rozne mamusie z kafe i inne osoby poznane przez internet. Przeciez do jasnej ciasnej to tylko NK - zabawka dla nastolatków i nic nie znaczy to raz a dwa w zyciu mi nie przyszlo na mysl przegladac znajomych mojej rodziny albo meza. guzik mnie obchodzi kogo on tam ma. obraczka nie oznacza braku prywatnosci! jesli to bylby jeszcze twoj maz to ok zgodzilabym sie... chociaz nie tez bym uwazala ze to pierdolą :D ale szwagierka no kurde o co chodzi bo ja nie rozumiem :D

Gość wg mnie jestes przewrazliwiona
chyba , ze ta dziewczyna zrobila jakies zdecydowane swinstwa komus z waszej rodziny

Dlatego jak najszybciej staw się u szwagierki i przeproś :) Ty po prostu jesteś o nią zazdrosna :D

Prinzpolo!!!! Chyba trafiłas w dzisiatkę:D:D ....ale nie przeprosze :),tylko troche sie w sobie przestroję,naprostuję...:)

matko ale dziecinada:) nk to nie życie ---to internet.Jak masz tam konto to zadaj sobie pytanie ilu masz znajomych a z iloma utrzymujesz kontakt choćby sporadyczny.To jest zwykłe zbieranie nie wiem po co " znajomych" choćby obcych bez zadnego późniejszego kontaktu

nie,nikomu nie zrobiła swinstwa tamta dziewczyna,obecnie jest sobie w ciąży,szczesliwa z kims w związku,my mamy dwoje dzieci (peppę i dżordża ) :D, a mój mąż nawet nie zalicza tej znajomosci jako "były zwiazek",tylko znajomosc,no ale mam widac ciut zrytą psychę,nic na to nie poradze:)

A bo tu od samego początku zazdrością zaleciało :D I zgodzę się z tym co pisze kawusia :) Sama wiem to po sobie :) Ba,najśmieszniejsze jest to że kiedy mijasz ,,dawnego\"znajomego to nie powie nawet ,,cześć\"no ale na nk Ciebie zaprosił :D

hehehe dlatego nie uczestniczę w masowej akcji zbierania "znajomych":D autorko czy ja cię znam jakos?(może mamy sie w znajomych????;) ) mam jakieś dziwne wrażenie,że cie "znam"

Ja też miałam nerwicę bo nie dość, że siostra mojego lubego miała w śród znajomych byłą jego to na dodatek utrzymuja kontakt i się kumplują!! On był z nią przez 3 lata, ona go zdradziła a jego siostra jeszcze jej broni cały czas, że żałuje biedactwo. Wkurzało mnie to niemiłosiernie, mój mężczyzna tez raczej sceptycznie do tego podchodzi. Przestałam sie wkurzać w chwili gdy powiedziałam o tym mojej siostrze prosząc o radę, zapytała się czemu jestem zazdrosna o jego byłą. I miała rację, czemu mam byc zazdrosna skoro on jest ze mna i mocno mnie kocha, jest za mną. Jego siostry i tak nie lubię bo ma wredny charakter, ale na wątrobie mi lepiej :P

O Forescie !!!Wreszcie bratnia dusza!!! No własnie,tylko ze ja wrecz uwielbiam(łam?) siostre mojego męża,jestesmy chrzestnymi u siebie nawzajem dzieciakom itd, a tu taki..."cios". Kawusio;-) No tak,bo nie jestem "zbieraczką" profili dla ilosci:)) :D:D Ale mam nadzieje ze szwagierka zrobiła "TO" dla ilosci :P

Hihi długo nad sobą pracowałam żeby tak się uspokoić :P Skoro siostra Twojego lubego ma żyłkę kolekcjonerską to niech sobie zbiera na zdrowie :) tylko nie wiem dlaczego te byłe muszą się tak plątać człowiekowi pod nogami... Pamiętaj, że to Ty i tak jesteś ważniejsza, a nie jakiś tam były epizod :)

nie jest mi znany twój nick (zresztą świeżutki widzę:P ) ale sposób pisania i konstrukcji zdań jak najbardziej,ale skoro mój nick ci nic nie mówi to widać się pomyliłam:) przepraszam bardzo:)