Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za wredna szmata

Złapała go na dziecko!

Polecane posty

Gość co za wredna szmata

Mój brat jest z dziewczyną od kilku miesięcy, ona pochodzi z biednej rodziny i ciągle namawiała brata żeby zamieszkali razem u nas w domu ale on mówił, że to za wcześnie itd. Nie przepadałam za nią bo jak przychodziła to się rządziła, chciała żebym jej usługiwała ale ja nigdy tego nie robiłam. 2 tygodnie temu ogłosiła z bratem że będą mieli dziecko i od razu się do nas wprowadziła, nie dość że nic nie robi, nie sprząta, nawet nie umyje za sobą kubka to jeszcze mama musi jej gotować i to nie byle co bo ona nie zje mielonego bo to tanie mięso :-o Ostatnio przyszłam ze szkoły i co zastałam? Ją siedzącą w moim pokoju przed komputerem, narobiła mi syfu, powyciągała wszystko z szafki i powiedziała że jak Marcin-mój brat przyjedzie to przenoszą moją do ich pokoju a brat mi da swoją bo ja mam większą, wkurzyłam się i zrobiłam aferę, ona wyszła z pokoju ale zapomniała wyłączyć swoje gg więc weszłam na archiwum i przeczytałam jej rozmowę z koleżanką, pisała że nie wpadla tylko zrobiła to celowo, przestała brać tabletki i specjalnie zaszła w ciąże (brat o tym nie wie) i nie doczytałam bo ona weszła do pokoju bo zorientowała sie że nie wylaczyla gg. Ja zdazylam wylaczyć to co czytałam ale ona usuneła gg z mojego kompa. Byłam w szoku po tym co przeczytałam,powiedziałam o tym bratu i rodzicom ale mi nie uwierzyli, ona powiedziała że zmyślam bo wyrzuciła rzeczy z mojej szafy i że jej nie lubię,zaczęła płakać i wszyscy jej uwierzyli a do mnie się teraz nie odzywają, chciałam pokazać to archiwum ale ona usunęła numer, może da się to jakoś odzyskać? Nikt mi nie wierzy, wszyscy teraz mają do mnie żal, zwłaszcza brat że chciałam rozwalić jego związek a ja przecież chciałam pomóc:-(

Gość gugulinka
po prostu się w to nie mieszają bo będziesz najgorsza,brat jest zapewne dorosły więc niech sam sobie radzi

Gość spokojnie zawsze może poronić
🖐️

Gość dlatego ja się nie zadaję
z kobietami z biednych domów :o 🖐️

Gość archiwum gg da się łatwo
odzyskać (nie jest w tym samym katalogu co program, więc jego deinstalacja nic nie da ale ta głupia cipa pewnie o tym nie wie). niestety trzebaby się na tym samym kompie zalogować do gg na ten właśnie numer z którego pisała

Gość gugulinka
no a co innego możesz zrobić,powiedziałaś mu jak jest i tyle,następny krop należy do niego,teraz już i tak za późno skoro dziewczyna jest ciąży,dziecko niech ma i matkę i ojca

Gość Pelicja
Siostra w domu ?? Jak ma na imie

ale ten twój brat to jakiś niedorozwinięty że uwierzył we wpadkę przy tabletkach?????????????

Gość jest program gg reader albo
jakis inny on odczytuje wszystkie hasla z gg, nawet tych zdeinstalowanych

Gość Pelicja
y znaczy ta dziewczyna twojego brata

Gość lostka
Zrobilas wielki blad, ze pozwolilas dojsc jej do komputera i usunac archiwum. Trzeba bylo zrobic printscreena i dziwka bylaby zalatwiona. Czy ona korzysta dalej z Twojego komputera? Jesli tak, to mam pewien pomysl:D

no niestety jak nie zalogujesz się na ten numer to będzie ciężko nie potrafisz skądś odtworzyć tego numeru? ktoś go nie ma? np. brat w swoim gg? poza tym są w necie programy do "odzyskiwania" haseł - jak rzecz się dzieje na ty samym kompie to chyba jest to wykonalne a jak będziesz znała numer i hasło to odtworzenie usuniętego archiwum to pikuś

Gość deedeee
a jak będziesz znała numer i hasło to odtworzenie usuniętego archiwum to pikuś a jak to zrobic?

Gość Pelicja
Podaj jej numer gg

Gość Marta S.
Ja bym sie do tego w ogole nie mieszala, bo tylko sobie klopotow narobisz, rodzina cie znienawidzi i po co ci to? A brat jak glupi i gumek nie uzywa, tylko wierzy lasce, z ktora jest krotko, ze ona tabletki bierze, to niech cierpi.

Skoro nie wyszło na jaw teraz, jaka ona jest naprawdę to wcześniej czy później i tak się wszyscy o tym przekonają... Więc nie martw się

Może da się odtworzyć z pomocą programów do odzyskiwania danych:O.Popytaj fachowców od odzyskiwania danych i pod żadnym pozorem nic nie zapisuj na dysku twardym i pilnuj kompa:O.A pewnie już zapisałaś coś:O.

poszukaj w google "odzyskiwanie hasła gg" "łamanie hasła gg" "odzyskiwanie archiwum gg"

Gość wspolczuje
ci takiej przyszlej bratowej :(

ale faktycznie mogłaś kliknąć print screen jeden przycisk i wszystko byś miała czarno na białym

Gość deedeee
Skoro nie wyszło na jaw teraz, jaka ona jest naprawdę to wcześniej czy później i tak się wszyscy o tym przekonają... Więc nie martw się Bzdury:O Mam tez w rodzine taka jedna i wszyscy wierza, ze jest dobra, a tak naprawde to cwana zaklamana, interesowna egoistka, ktora ciagle maci z swietnym skutkiem.

Autorko, a przywracania systemu? w panelu sterowania masz taką opcję... Przywracasz system o wybrany czas, przywróć o te kilka godzin i wszystko będzie tak, jak dotychczas, czyli jej gg również 🖐️

"lostka Zrobilas wielki blad, ze pozwolilas dojsc jej do komputera i usunac archiwum. Trzeba bylo zrobic printscreena i dzi**a bylaby zalatwiona. Czy ona korzysta dalej z Twojego komputera? Jesli tak, to mam pewien pomysl " Najpierw by musiała inny hdd wstawić żeby nie skasować:O.Powinno sioę jeszcze całe gg skopiować.I jeszcze ta koleżankę radzę przesłuchać:classic_cool:.

Gość kurcze szkoda
moze ma jakas str internetowa typu n-k i ma na niej podany nr gg...

Gość lostka
Zainstaluj na swoim komputerze keyloggera. Jak znowu z niego skorzysta, to bedziesz miala wszystkie hasla i udupisz dziewcze...

deedeee i tak się to kiedyś odwróci przeciwko niej. wspomnisz kiedyś moje słowa

Gość pobierz ten program
nie musi wchodzić do twojego pokoju , grunt ,że jeden raz tam była i używała twojego komputera programsam odnajdzie hasło :p

Autorko o kilka dni też możesz cofnąć. Tam masz różne opcje do wyboru tylko licz się z tym, że utracisz swoje dane, które zapisałaś po sobocie