Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raibrow18

Dziecko z gwałtu!!!

Polecane posty

Gość raibrow18

Jakiś czas temu dowiedziałam się,że jestem dzieckiem gwałtu. Moi rodzice rozstali się na jakiś czas, mieli już do siebie nie wrócić, trochę czasu mineło, mama poszła do ich mieszkania( w którym nie mieszkała od dłuższego czasu) po resztę rzeczy, a mój ojciec jej to zrobił. Potem jak dowiedzieli się,że mają mieć dziecko postanowili wrócić do siebie, wychować mnie, ale ojciec i tak odszedł od nas jak byłam dzieckie. Jak wracał to najczęściej ,ówił mi,że mnie nienawidzi,i wiele innych przykrych rzeczy. Mama mówiła mi,że myślała o aborcji, ale jakoś nie mogła, a potem było za późno było. Jak mam zaakceptować,że pojawiłam się na tym świecie przez przypadek, że jestem dzieckiem zrodzonym z nienawiści,że gdyby nie litość,słabość matki nie byłobumnie na świecie?

Gość jhggf
na to wyglada .

Gość yeyooo
to, że masz porypanych rodziców to trudno. takie rzeczy się przytrafiają ludziom. ale te sprawy to problem Twoich rodziców, nie Twój. Odetnij się od tego, nie myśl o tym. Jesteś - to najważniejsze. Teraz Ty odpowiadasz za swoje życie. Nie pozwól innym go sobie spieprz**ć.

ona nie ma porypanych rodziców tylko starego którego należałoby wykastrować - na twoim miejscu zrobiłabym wszystko żeby go zniszczyć ... obrzydź mu życie, niech żałuje że się urodziłaś jeszcze bardziej

Gość raibrow18
mój ojciec zmarł na raka 3 lata temu. Strasznie go wyniszczył-rak żoładka. Mama powiedziałam mi po jego śmierci

hmm... nie napiszę tego co myślę ... nie wypada w takiej sytuacji :) Czasu nie cofniesz, w końcu przestaniesz się tym zadręczać , ale nie pozwól jużżadnemu gnojowi spie*dolić sobie życia...pozdro

a co Ciebie to obchodzi w jaki sposób zrobili z plemnika i jajeczka , zarodek. Nie miałeś na to wpływu, więc czym się martwisz, jeśli nie przekazali ci z genami jakiejś wściekłej choroby, to ciesz się życiem, bo powtórki nie będzie ;)