Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romansdiło

ROMANS Z SZEFEM

Polecane posty

Gość romansdiło

od miesiąca romansuję z szefem. Podrywał mni dobre parę miesięcy i w końcu przespałam się z nim. Wiem, że pewnie za to beknę, no ale cóż jest taki boski, a ponadto te codzienne mizainia w firmie, po prostu bosko :) czy ktoś z obecnych na Kafe przeżywał, czy przeżywa coś podobnego? :)

Gość nominm
ja też miałam romans z szefem, najpierw spotykaliśmy się poza biurem, ale potem w pracy ciężko było nam się rozmijać, wię robiliśmy to po kątach. Raz nas nawet pracownik przyłapał, ale mic nie powiedział. Po kilku miesiącach pzreniósł mnie od innego oddziału i dalej się bzykamy. ponad 2 lata.

Gość kokojkjijj
ja tylko loda szefowi zrobiłam

Gość lopowedka
moja koleżanka ma romans z szefem. Zazdroszczę jej, też bym chacviała aby ktoś taki, z pozycją zwrócił na mnie uwagę, bym mogła pozwolić sobie na taki luksus.

hej dziewczyny.....ja zaczynam prace w pewnym sklepie i od jakiegos czasu bajeruje z szefem..... spotykamy sie jest bardzo milo i wiem ze nie skonczy sie tylko na pocałunkach.... On ma zone i dziecko ale chce sie rozwiesc i byc ze mna.... nie wiem czy w to wierzyc, ale poki co jest mi dobrze jak jest:)

Gość romansdiło
Mój też mi to obiecuje

a jaks ie czulyscie po waszym pierwszym raziem z szefem,czulyscie jakies skrepowanie?? jestem ciekawa;D

Gość iloveya252544
naiwne....teraz jest fajnie, ale za jakiś czas będziecie płakać i jeszcze szukać nowej pracy ;/

Gość maja 333
Autorko masz na imie Karolina?