Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafetryjka008

Boję się

Polecane posty

Gość kafetryjka008

Czesc Moze to głupie ale boję się ze mi się miesiaczka nie skonczy. Bo to było tak: 1 grudnia dostałam pierwza miesiączkę no i trwała ona 7 dni. Drugą dostałam 1 stycznia ale to zaczęło sie od takiego plamienia jakby śluzu brązowego więc nie wiem czy to liczyć od tego plamienia czy od dnia w którym to się nasiliło. Aha i jeszcze jedno a mianowicie ta miesiaczke co teraz mam to to brązowe leci ale to nie śmirdzi prawie nic i mam pewne wątpliwości czy to jest miesiaczka jak nie to co?? Pzrypominam ze to moja druga miesiaczka. I boje sie że to mi już tak zawsze bedzie leciało. :(

Gość nie boj sie
bedzie dobrze ~~ tak sie zdarza a ty jest mloda i troche czasu minie jak sie unormuje wszystko,

Gość kafetryjka008
a od kiedy mam liczyć od tego plamienia czy od tego wiekszego??

Gość kafetryjka008
pOMóZCIE Z góry dziękuje

Gość kafetryjka008

Gość kafetryjka008
Dziewczyny pomocy! Wszystko było tak jak napisałm wyzej do dzisiaj rano;( Wstałam i zobaczyłam na podpasce dużo czystej krwi zmieniłam ja i za jakies 30min. patrzyłam to też miałam duuużo czystej krwi i tak było przez jakies 3 godziny teraz leci mi troche.Czy wszystko ze mna w porządku?? Jak zobaczyłam na podpasce tak duzo krwi to az zaczęłam płakać ze strachu :(. Prosze o odpowiedxx czy to normalne??

Gość frufru
to bardzo normalne. i nie boj się, objętosciowo jak mi uświadomił lekarz w trakcie nawet obfitego okresu stracisz filiżankę (nie szklankę, nie kubek, nie filiżanę, a filiżankę!) krwi maksymalnie. od tego się nie umiera. unormuje się wszystko z czasem.

Gość sokolica777
dziewczyno droga, przestan bo sie wykonczysz:) wszystko z Toba w porzadku, na 100%:) to nie jest tak ze kazda miesiaczka jest taka sama, jedna zaczyna sie od plamien, innym razem Ci chlusnie z nienacka:P to jest normalne, jestes zdrowa:)

Gość chyba powinnaś porozmawiać
z Mamą, aż dziw że do tej pory nie rozmawiałyście.... ilość krwi moze niepokoić jedynie gdy miesiaczka trwa dłużej niż 7 dni i krwawienie jest bardzo obfite przez cały czas, ze skrzepami itp a Ty czujesz się bardzo osłabiona, mdlejesz itp, wtedy należy skonsultować to z ginekologiem i sprawdzić czy nie masz anemii oraz zaburzeń hormonalnych w każdej innej sytuacji czyli np 3-4 dni intensywnego krwawienia a potem 3-4 dni plamienia to norma

Gość kafetria008
nie nie jestem osłabiona wręcz przeciwnie smieje się z koleżankami i mam dobry chumor tylko jak przyjdę ze szkoły to odczuwam zmęczenie i idę spac na 1godz. ale to chyba normalne po szkole :P W kazdym razie bardzo wam dziewczyny dziękuję :* Aha i jeszcze liczyć dni od tego plamienia czy od tego mometu jak musiałam już podpaske zakładac??

Gość nie boj sie
a tego to ja nie wiem ....ale policz sobie od plamienia i od normalnego krwawienia ... zebys wiedziala co i jak...

Gość kafetria008
Mam jeszcze jeden problem a mianowicie to że miesiaczka skończyła mi sie w niedziele a do tej pory leci mi takie żółte coś nie co to jest i czy to normalne?? Z góry dziękuje

Gość kafetria008
proszę pomózcie