Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chalucynkaaaa

o czym to świadczy?

Polecane posty

Gość chalucynkaaaa

Jeśli się nie powie "Dzień Dobry" znanej osobie (zważywszy na to, że postepuja tak tylko ludzie nieuprzejmi i bez klasy) ? Jeśli ma się cos do kogoś, to może i jest jakieś usprawiedliwienie. Ale tak, bez żadnego powodu? To nienormalne. Też tak macie?

Gość to sie chyba chamstwo nazywa
chamstwo pierwszej wody;) Niestetu u mnie to normalka na osiedlu wsrod sasiadow, zawsze o cos sie kloca, jak nie jednemu woda przecieka przez sufit, czy nieposprzatana klatka schodowa to imprezy studentow i nieprzespane noce przez to, ach duzo by tu wymieniac

Gość manna30
nie koniecznie o chamstwie może to świadczyć. może to być też zamyślenie, odcięcie od spraw zew. ja tak czasem mam i wtedy nawet własnej mamy moge na ulicy nie zauważyć i to nie oznacza, ze jej nie kocham lub się gniewam. po prrostu zamyśliłam się i przestałam dostrzegać ludzi dookoła

Gość chalucynkaaa
cóż, różne mogą byc motywy takiego zachwania. Temat zapodałam ponieważ ktoś ŚWIADOMIE powtarzam ŚWIADOMIE kogoś zlekceważył i jeszcze sie schował;) Tu chyba mamy do czynienia z Tchórzem. Niesety są tacy ludzie, a jeszcze jak sobie wymyslą powód takiego zachowania, to już w ogóle. Dziecinne to. Człowiek ludzki tak się nie zachowuje. Ale taki naród pojebany.

Gość od jutra zaczynam
no to hamstwo jest już.

Gość od jutra zaczynam
to może znaczyc, że ma zły dzień i wyzywa się na innych w ten sposób

Gość blah blah blah
jeśli świadomie, to dla mnie brak wychowania i chamstwo. nieświadomie potrafię zrozumieć, bo ja często nie poznaję ludzi na ulicy, tak się zatapiam we własnych problemach, że nikogo nie widzę. a potem muszę słuchać jaka arogancka jestem :o

Gość el dupen
ja tak się zachowuje w stosunku do sąsiadów z bloku ponieważ nie widze sensu mówić im dzień dobry ale pomimo tego zachowuje się kulturalnie przytrzymuje drzwi z klatki windy ale nie mowie im dzień dobry ani podobnych uprzejmych zwrotów. Czy to znaczy ze jestem chamem nietaktownym . Moim zdaniem nie ponieważ nie da sie zachowywać kulturalnie do chamów którzy obmówią cie za plecami :)

Gość ładnieładnie
pheheheh...a że naród pojebany to nie chamstwo ?

Gość chalucynkaaa
jaki jest nasz naród wiekszosc wie, tylko cicho siedzi. To tylko stwierdzenie faktu.

Gość chalucynkaaa
podnoszę bo temat świeży, aktualny, na czasie no i kurde chamstwo się szerzy

Gość zdziwiony i niewiedzacy
że ktoś ma muchy w nosie.