Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alunia....

mam 26lat nie mampracy nie mam faceta mam dola!

Polecane posty

Gość alunia....

jzu chyba nie mam na nic sily:O lapie dola przez ta zsyt:O

Gość bleeeeeeeeeee
no to zamiast sie uzalac nad soba.. zacznij dzialac.. zrob cos... akurat brak faceta to najmniejszy problem.. ( tak na marginesie)

Gość alunia....
dzialam zle bez rezultatow:O

Gość dagda
Kochana nie lam sie. ja mam 24 ,prace mam ale faceta tez nie mam i to od dluzszego czasu.jak poprzedniczka uwazam ze to akurat nie jest problem.nie jest na pewno tak zle.codziennie wstaje slonce,codziennie probujod nowa,kiedys sie ulozy po Twojej mysli.powodzenia

Gość studentka...
ja tam wprawdzie pracę mam ale nie mam faceta:((((((( i zaczyna mi być z tym coraz gorzej najważniejsze że gdybym naprawdę chciała mieć faceta to bym miała bo chętnych mi ostatnio nie brakuje... tylko że ja do żadnego z nich nic nie czuję.... ja cierpię z powodu kogoś kto nawet nie wie co do niego czuję....

Gość papam
NIE MAM KOTA :o

Gość a ja marzę o kimś
ja tez tak mam, ostatnio mało nie umarlam :O

Gość dagda
droga Studentko........ on nie wie???? ja kocham i podobno on tez mnie kocha ale jest zonaty wiec dla mnie odpada.okrobne to uczucie.niby jest a jednak niedostepny

Gość studentka...
nie wiem... żeby było fajniej to on kiedyś wiele lat wykazał zainteresowanie moją osobą ja z pewnych przyczyn go olałam teraz po latach zaczęłam go spotykać w klubie ale teraz już nie robić nic... i ja też nic nie zrobię w tej chwili sytuacja wygląda tak że się na siebie w tym klubie gapimy ale oboje jesteśmy za dumni żeby coś zrobić:(((((((((((((

Gość dagda
hmmmmm.zycie to nie telenowela,lubi nam klody pod nogi rzucac.ale moze to i dobrze.potem bedziey bardziej doceialy to co mamy,bedziemy z tego czerpaly wieksza radosc,zararzajac innych

Nie ma co sie dołować Każdy znajdzie swoje szczęście ale cos wam powiem z własnego doświadczenia wiem że im bardziej nam na czymś zależy tym trudniej to osiągnąć

Gość dagda
to prawda.co bedzie to bedzie,ale nie mozna tez wszystkiego olac.poprostu trzeba wierzyc w siebie,poznac swoja wartosc.wtedy inni tez to dostrzega

Gość sddddfdfdf
u mnie podobnie, prawie 25 lat, ani faceta, co do pracy tez raczej nie ma szans. co zrobic :)

Gość ddddk
Brak faceta to żaden problem. Problem to jest brak pracy i może na tym się skup póki co.

Gość sddddfdfdf
"Każdy znajdzie swoje szczęście ale cos wam powiem z własnego doświadczenia wiem że im bardziej nam na czymś zależy tym trudniej to osiągnąć" dobrze4 napisane, moze poprostu wyluzujmy... co ma byc to bedzie

U mnie sytuacja odwrotna mam faceta a pracy brak choc za chwile z nim nie bede bo samej mi lepiej i bede w takim polozeniu jak ty i skupie sie tylko na poszukiwaniu pracy oczywiscie jak wroce ze szpitala bo doszly jeszcze problemy zdrowotne i sa jak na razie na pierwszym miejscu.Musisz pomyslec co jest dla ciebie najwazniejsze teraz i sie na tym skupic i poswiecic calkowicie tylko musisz wiedziec co to jest.

Gość ale po co
mam tak samo i poczucie bezsilnosci czasami

Gość ale po co
musze wybrac sie na poszukiwanie pracy

Gość dagda
a powiedzcie jak to jest.faceci zapraszaja mnie na randki a mi sie nie chce,nie moge juz znalesc wymowek.wogule nie mam ochoty na spotkania.co jest nie tak??