Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka..ka

Jak wyglada sytuacja na rynku pracy w Irlandi?

Polecane posty

Gość Agnieszka..ka

Czy ciezko jest znalesc prace w Irlandi jak jest teraz?

Gość lolipop.
Boze co za pytanie. Inna sytuacje ma wyksztalcony lekarz, a inna obslugiwacz smieciarki. Jak mozna zadac takie pytanie:O

Gość Agnieszka..ka
Sama jestes glupia a pytanie jak pytanie,normalne. Jesli nic nie wiesz na ten temat to sie nie wypowiadaj. Chodzi mi czy poprostu nadal cos mozna znalesc w pubach sklepach itp. nie bylo mnie rok i nie wiem jak to teraz wyglada po tym kryzysie ..

Moja siostra magister prawa z CV, ktorego niejeden premier by sie nie powstydzil nie dostala nawet zadnego zaproszenia na interview :) Nie jest za ciekawie. Wczoraj znowu zwolniono bardzo wiele osob wiec to na pewno nie poprawi to sytuacji na rynky pracy.

Gość czarnajaksnieg
Nie jest za dobrze, z tego co wiem zwalniaja wiele osob z hoteli, restauracji :( No i oczywiscie w sektorze budowniczym jest kiepsko

Gość Agnieszka..ka
Psycholog klasy wyzszej Ty lepiej zostan w tej klasie wyzszej,i nie zniżaj sie do innych.. Ewelina1985 i czarnajaksnieg dzieki za wypowiedzi , czy wiecie moze jak jest w Limerick i co dzieje sie z Dellem w tym miescie? Bede wdzieczna jesli ktos cos napisze na ten temat to naprawde dla mnie wazne i mojej rodziny. Dziekuje

Eh ... czlowiek stara sie pomoc, wskazac sciezke rozwoju i co z tego ma? Obrazanie w zamian? :o P.S. Agnieszka..ka z Twoja osobowoscia bedzie ciezko o dobra prace :( To powyzej to tez wskazowka, dzieki ktorej mozesz sie rozwijac :) Do uslug.

Gość czarnajaksnieg
o Limerick nie wiem, mieszkam w Galway. Czytalam dzis w gazecie o Dellu, ale nie pamietam w jakim miescie to bylo - zwalniaja mnostwo ludzi i - o ironio!- przenosza produkcje do Lodzi.

Gość zaintesrowany wojtek
"{Moja siostra magister prawa z CV, ktorego niejeden premier by sie nie powstydzil nie dostala nawet zadnego zaproszenia na interview " mozesz rozwinac?????

Gość Agnieszka..ka
Dzieki czarnajaksnieg.. A jak sytuacja w Galway czy nadal cos sie znajdzie czy jest bardzo ciezko? Ja pracowalam 3 lata w Irlandi wiec mam spore doswiadczenie w roznych pracach..

O ile mi wiadomo fabryka w Limerick zostala zlikwidowana i wlasnie cala produkcje przeniesiono do Lodzi. W Dublinie Dell z wielkiego budynku przenosi sie do sporo mniejszego wiec tez musi to o czyms swiadczyc... Co chcesz,zebym rozwinela w mojej wypowiedzi Wojtku ?

Gość zaintesrowany wojtek
o co chodzi z ta siostra....bo to ze nie dostala zadnego zaproszenia na interview to o niczym nie swiadczy bo : -sam dyplom to mozna sobie na scianie powiesic dla pracodawcy licza sie umiejtnosci -moze aplikowala na zle stanowiska ( za niskei albo za wysokie)

Gość przyszła cycatka
no i swietnie ze przenosza do Lodzi, ja sie bardzo ciesze

Gość olacork
Della zamkneli w Cork dokladnie i do Polski przeniesli.