Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenkaaa12345

Czy wam też ktoś robi koło DUPY???

Polecane posty

Jak w temacie...chodzi o wasze prywatne życie, chyba ze w związku tak macie? Puszcza ktoś plotki na wasz temat? A może niszy wam życie? Wpisujcie się ! I wypowiadajcie przede wszystkim.

Mój były mąż puszczał plotki na mój temat, a powinien na swój :D:D:D Ale czekam na sprawiedliwość :D:D:D

Kalambaka....A może wiesz jak rozpocząć śledztwo wiedząc tylko że ktos Ci sie wpie*dala w całe życie i zwiazek...a najgorsze to że niewiesz kim jest osoba? :(

Nie mam pojęcia. Ja od razu wiedziałam, że to on i nie trzeba było śledztwa :D:D:D Ale może spróbuj na podstawie faktów, kto by je mógł znać albo coś takiego, nie wiem. Nie piszesz nic, czego konkretnie te plotki dotyczą.

Mój facet chodzi wku*wiony od paru godzin jak mu powiedziałam. A plotki....wiec tak....ktoś mnie bardzo dobrze, wie co i gdzie robie....nawet ile razy się kochałam =/ dziwne nie? No i że się zeszmaciłam itd.

To powiedziałabym coś, ale nie będę się wtryniać w Wasz związek... Jak to ile razy się kochałaś? Z nim konkretnie? No, to chyba tylko on wie, prawda?

Tak on. I chyba opatrzność która nad nami czuwa :P Ale jednego jestem pewna PLOTKUJĄ TYLKO DZIEWCZYNY, a jedną mam na oku nawet dwie tylko niewiem jak je podejsć. Jedna jest jego byłą, która jest zazdrosna o nasz związek, a druga to jej przyjaciółka i moja niby też, ale tylko tak udaje ze ją lubie.I jak jedna wie co sie dzieje to zaraz leci do drugiej i tak sie to kręci ale niewiem co zrobić zeby to udowodnić

Gość mnie robi do dupy
wkoło wtedy gdy nie trafia

Ja bym stawiała na faceta, ale jak już wspomniałam, nie znam Was i nie będę się wtryniać... ale te dziewczyny też skądś mają takie informacje, nie? A poza tym to dobrze Wam się układa czy też jakieś inne dysfunkcje zachodzą?

Jesteś zajebiście między nami a ludzie mówią że jest źle ;/ Nazwę to tak żeby było łatwiej: A- była mojego chłopaka B- przyjaciółka A C-Chłopak B Więc B jest również moją FAŁSZYWĄ przyjaciółką, a niestety sie z nią kumpluje gdyz C czyli jej chłopak jest przyjacielem od małego, mojego chłopaka. Ale ta ku*wa je*ana B jest przyjaciółką A. ROZUMIECIE już troszke co mam na mysli?

Że C sie dowiaduje od mojego mena co sie u nas dzieje, mówi to B swojej dziewczynie, a tamta leci do A zeby wszystko wiedziała zazdrosna szma*a . Przecież to nie moja wina ze w jej związku sie nie układa. Tylko po co odgrywa sie na mnie?

szczerze mówiąc, nie bardzo. Ale jeżeli tak mówisz o swoich znajomych, to ja na Twoim miejscu nie dziwiłabym się, że rozsiewają o Tobie jakieś plotki...

Kalambka ale na codzien udaje ze wszystko jest ok. Jestem miła i nie sprawiam wrażenia osoby tej złej. Poza tym ja nikomu dupy nie obrabiam, a tamta laska B jest dwulicowa.

Gość teyeywuuwuw
mam podobną sytuacje ,ktos ciagle wtrąca się w nasz związek i rozsiewa jakieś ploty ze moj facet mnie zle traktuje ,ze była lepiej traktował itp... a to nie prawda....

Gość frufru
"Ale jednego jestem pewna PLOTKUJĄ TYLKO DZIEWCZYNY, a jedną mam na oku nawet dwie tylko niewiem jak je podejsć." pudło kochana, faceci plotkują przynajmniej tyle samo. Twoj facet chlapie jęzorem do swojego kumpla, a potem leci wszystko tak jak podejrzewasz. powiedz swojemu zeby nie rozpowszechniał intymnych szczegółów...

znam kolesia, który tak uprzykrzył życie na samym początku studiów innemu chłopakowi - nota bene swojemu współlokatorowi, którego nazywał swoim przyjacielem, że tamten zwiał stamtąd przed pierwszą sesją.... czego ten koleś nie wygadywał! zrobił z niego geja-erotomana (nawet jeśli chłopak ma taką orientację to nie powód do plotek w takim stylu), postarał się o to, żeby WSZYSCY studenci na tym wydziale ze wszystkich roczników usłyszeli od niego samego, że tamten to gej.... a co się okazało? że koleś sam był gejem, dzięki swojemu gejostwu zaliczał jeden z przedmiotów, zaczynał na tym nawet zarabiać już w liceum..... nie mam nic do homoseksualistów, ale to był chamski pedał... pode mną też próbował coś kopać, przyznam, że trochę nerwów straciłam (miał dobre źródło informacji o ludziach), ale w końcu powiedziałam mu, żeby spadał bo nie interesuje mnie jego zdanie - bo wszystko robił pod płaszczykiem troski i doniesień, co inni mówią na mój temat...ech... jak na niego się dziś patrzy to przychodzi na myśl właśnie "pedał"...

Gość gość
mi robi w d**e XD