Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkk

czy wasze dzieci miały bakterie Escherichuia coli?

Polecane posty

Gość mkk
jak im leczono?

u nas stwierdzono bakteriomocz w tym tez te bakterie nalejpiej jesli masz problem z bakteriami w moczu (bo chyba o to chodzi) udaj sie do nefrologa

Gość mkk
mi lekarka przepisała na razie dla małej furalgin...

a ile ma lat? u na sto sie ciągło do 1 go roku zycia i nie dawalismy furaginu tylko inne leki na bakterie

Gość emiiiiiiiiiiiiiii
moj synek urodzil sie z ta bakteria w moczu :( lerzal po urodzeniu 10 dni w szpitalu i dostawal antybiotyk dozylnie

Gość emiiiiiiiiiiiiiii
ups lezal

moja córka miala , leczyłam dosc długo bo 2 lata , i tylko furagin i w miedzy czasie 3 antybiotyki i nic nie pomaga :o u nas to rodzinne , moj tato ma tą bakterie ja mam i teraz córka :o mnie juz braklo sił do leczenia .... przerwałam na jakis czas, zeby organizm odpoczął , i jak narazie cisza :) mam zamiar zrobic badanie kontrolne w najblizszaym czsie i sie okaze :) ale naefrolog u której leczyłam córke , rece rozkładała , nawet nie mielismy okazje zrobic cystografii, bo ciagle zakazenie :o ale ona tylko furagin i guragin , juz mnie szlak trafiał jak jechałam do niej

moja miała, a przy okazji dwie Klebsielle... przetrenowaliśmy ze trzy antybiotyki, na wszystkie się cholery uodparniały. dopiero Amikina w zastrzykach pomogła.