Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werrkkka

jaki mialyscie brzuch pod koniec ciązy??

Polecane posty

Gość werrkkka

jaki miałyście obwód brzuszka w 8 lub 9 miesiącu ciąży? Bo mój jest bardzo malutki, nikt by mi nie dał końca 8 miesiąca :( matwię się ...

Gość ebowe
nie przejmuj się mi do końca 8 nikt nie mówił że jestem w ciąży, dopiero teraz jestem w 39 tyg mi brzuszek urósł

Gość ebowe
Werrkkka na kiedy masz termin?

Gość ja mam mały

jak lezalam w szpitalu to dziewczyna ktora miala termin na poczatek stycznia miala miejszy brzuch od dziewczyny ,ktora miala 6miesiac. I wszystko bylo w porzadku

Gość werrkkka
14 luty ... i on ten brzuch jest naprawde malutki czy to nie dziwne? ginekolog mowi ze wszystko w porządku ale czemu on aki maly:(

Gość ebowe
słuchaj się lekarza, trzymaj się wszystko ok

raczej maly, nawet lekarz podczas usg na miesiac przed porodem przyznal, ze brzuszek nieduzy. neiktorzy sasiedzi sie zdziwili, jak mnie z wozeczkiem zobaczyli :-D

Tez mam termin na 14 lutego, ale brzuch mam dosc spory :) Ty sie nie przejmuj - to, ze maly to nie znaczy, ze dziecko jest za male lub, ze mu czegos brakuje :)

Nie martw się, jak lekarz mówi, że wszystko w porządku to widocznie tak jest. A jeśli masz mały brzuch, to szybciej wróci do siebie po porodzie :)

Gość ___chimerka___
Laski, czym Wy się martwicie skoro wszystko jest ok z ciążą. Miałam maleńki, zgrabny brzuszek do końca, każdy się zachwycał, wyglądałam w 40 tc jak niektore kobity w 5 miesiącu, zadnych rozstępów, obrzęków, chodu kaczki, po prostu wszystko mnie ominęło, a tydzień po porodzie nie było śladu po ciąży (w sensie brzucha oczywiście:) W kazdym razie przed ciążą i w pierwszych miesiącach modliłam się o mały, zgrabny brzuszek, a nie wielki bęben baramamy! Jeśli ciąża dobrze się rozwija i prawidłowo przebiega to chyba powód do radości, ze przy okazji Wy wyglądacie jak należy, nie? Córeczka miała 54cm i ważyła 3050, do gigantów nie należała ale jak najbardziej mieściła się w normie:)