Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet pytanie .......

Do kobiet pytanie ................... PILNE !!!!!!

Polecane posty

Czy zdecydowałybyście się wyjść za faceta który zarabia ok . 1500 netto. Wszystko inne z nim jest w porządku , kochał by was , był miły , wesoły itd. Tylko te zarobki niskie :( Miałybyście obawy że możecie klepać biedę i nie chciałybyście się wiązać ?

Gość oceniam nałogowo
0/10 😴

Gość izolada
jasne, ze bym wyszla. wyszlam za swojego jak nie mial pracy :P pytanie czy ty go kochasz i chcesz byc z nim w chorobie i biedzie i nieszczesciu ;)

Gość Ja na takiego bym nawet nie
splunela!

Gość w takiej sytuacji
zawsze zastanawia mnie tylko to , ile taka kobieta ( licząca wyłącznie na faceta) jest w stanie zaoferować jemu ??

gdybym go kochala i on by mnie kochal to bym sie nawet nie zastanawiala, pozatym co to za pytanie? nie naleze do materialistek i nigdy nie patrze facetowi w portfel

Gość czerwone paznokcie czerwone
JA WYSZLAM ZA MOJEGO JAK ZARABIAL 700 ZL 4 LATA TEMU

Gość meheret
to zależy...... czy ja jego też bym kochała ;p

Jeśli w grę wchodziłaby prawdziwa miłość nie miałoby najmniejszego znaczenia czy zarabiasz 1500 czy 15000.

Gość asiufka
jak kochasz to tak jak nie to daj mu wolność.

jestem facetem , nie kobietą :D Pytam bo sie martwię że mogę odstraszyć dziewczyny jak zapytają ile zarabiam :( Mi to wystarcza choć wiadomo że chciałbym więcej :) Ja bym bez wahania poslubił dziewczynę która by pracowała nawet za minimum socjalne ale wy dziewczyny troche inaczej myslicie , chcecie czuć się bezpieczne itd :( No i się boję że przez to mogę być na straconej pozycji , a fajny chłopak ze mnie :(

Gość ja zarabiam 12 tysięcy wyjdź
za mnie, nie ma sensu klepać biedy, za parę lat wielka miłość wygaśnie (bo niestety wygasa, wbrew temu co sądzi się wychodząc za mąż) i do końca życia bedziesz biedę klepać a kupno nowych butów to będzie wydarzenie raz na cztery lata w końcu skończysz jako nieszczęśliwa sfrustrowana zniszczona życiem kobieta i nie słuchaj młodych idealistek że miłość bla bla bla standard przyszłego życia też jest ważny

Gość on 1500 ty drugie tyle
i jakos będzie, a potem możecie zmienić pracę:) My na początku mielismy 3000 w Wawie i wynajmowalismy mieszkanie za 1000, 500 szło na samochód, 700zl na zakupy i jeszcze zostalo, zeby odłozyć:)

zależy, jak np ma 21 lat i studiuje to spoko, a jak ma 40 lat i ne ma zadnej szkoły to bym się zastanawiała... Bo można mówić, ze miłość, jasne, ale jak to ma być jedyne utrzymanie rodziny to i miłosć nic nie pomoże :(

Gość aga72
katastrofffffa przeciez ty go nie kochasz to nad czym sie zastanawiasz?

Gość a ona ile zarabia
macie gdzie mieszkac? Jak sie kochacie i macie podstawowy byt to warto, a jak macie klepac biede, to lepiej jeszcze sie wstrzymac, zeby na samym początku nie zażerać się.

Gość jesli jakas panna patrzy
na to ile masz w portfelu to daj sobie z nia spokoj:) milosc nie patrzy na pieniadzE:)

Gość ajajajjjjjjjjjjjj
pewnie ,ze tak , ale musiał by pomagać mi w mojej pracy

Gość nie chodzi o zarobki
Ale o zaradność i umiejętność wydawania pieniędzy z głową. To jest najważniejsze.

Gość Iwonka84
Fajny chłopak z ciebie ? to plus dla Ciebie, nie wazne ile zarabiasz liczy sie wnetrze, jesli laska rzuci cie bo mało zarabiasz to oznacza tylko jedno, ze jest głupia i nie jest ciebie warta. nie mówie tego dlatego ze jestem brzydka, wrecz przeciwnie, jestem wg siebie naprawde ładną dziewczyna i nie głupią. A mówię tak dlatego, poniewaz pieniądze nie są wieczne, mozna wyujsc za faceta ktory zarabia miesiecznie 10 tys, a moze sie zdarzyc ze po slubie za tydzien straci tą prace i odwrotnie. Z własnego doswiadczenia wiem, ze nasze sukcesy zalerza głównie od naszego usposobienia, charyzmy, odwagi, i SIŁY PRZEBICIA ! wyksztalcenie wg. mnie jest na dalszym planie. Takze nie przejmuj sie tymi laskami co liczą twoją kasę, bo nie są ciebie warte ! Dziękuję :)

Gość oj mało o życiu wiecie
Tak facetowi zawsze najłatwiej zrzucić winę na materializm partnerki a wszystkie kochane dziewczynki napiszą że liczy się sama miłość a nie portfel chociaż tak naprawdę nie były w związku z facetem bez przyszłości ale prawda jest inna i wcale na to pytanie nie da się odpowiedzieć tak lub nie za mało informacji.