Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczona18

proszę pomórzcie i odpiszcie będę bardzo wdzięczna

Polecane posty

Gość zrospaczona18

Mam wielki dylemat to już moje drugie opakowanie tabletek yasminelle.Biore je regularnie,ale nadal boję się spać z chłopakiem bez gumki.Ginekolog mówił że już po 1dniu można uprawiać współżycie bez innych zabezpieczeń tak jak i wiele z was,ale czy którać to próbowała,bo ja dalej mam owątpliwości i opory co do tego i się boję,ale w końcu po to je biorę zeby w końcu spróbować. POMOCY co mam zrobić???

Gość rabat
czego sie boisz? przeciez to juz drugie opakowanie wiec bez obawy odstaw gumki

Gość ooonnnnnnnnnnaaa
polecam lekture słownika:P

Gość synnamon26
KOCHANA bez obaw. nic sie nie stanie :) przeszłam przez to kilka lat temu i naprawde nie masz powodu by sie bac :)

Gość zrospaczona18
ale słyszałam iczytałam,że kilka osób po rególarnym stosowaniu Yasminelle zaszło w ciążę a ja nie chciała bym być jedną z nich;/

Gość szymon1976m
stosuj gumki,bo chronia przed aids i innymi chorobskami,nie wiadomo co twoj ogier robi po katach :P

Gość zrospaczona18
łahaha naprwadę bardzo śmieszne (ubaw po pachy) ;/

Gość karolina nowakowska
Ja przez wiele lat brałam tabletki antykoncepcyjne i w ciążę nie zaszłam, a teraz chcemy mieć dziecko , bo wzięliśmy ślub i nie możemy. Od ponad roku się staramy i nic.

Gość zrospaczona18
nie wiem nie znam się na tym,ale może powodem tego jest zbyt późne odstawienie tabletek??? Nie martw się napewno wam się uda:) pozdrawiam

zrospaczona18 i twoj lekarz ma racje! ja tez pamietam jak zaczelam brac tabletki yasminelle i tez sie balam, ale w drugm dniu brania sie zapomnialam ;) tez sie balam ale one naparawde juz dzialaja takze korzystaj smialo! ;)

a jak wyzej pisalas ze slyszalas ze ktos bral i zaszedl w ciaze... to chyba nie o yasminelle piszesz, to sa jeszcze w maire swieze tabletki a sa takie podobne nazwa i rzeczywiscie tez o tym slyszalama ale to nie yasminelle tylko jakos podobnie... zapomnialam

Gość zrospaczona18
dzięki może skorzystam,ale dalej mam obawy :P hehhe

Gość zrospaczona18
Nie to właśnie o tych czytałam,że zaszły dwie kobiety w Polsce w ciąże po braniu tych tabletek i jedna w Niemczech.To na pewno nie była pomyłka

ale zeby zajsc w ciaze musialy pewnie brac nieodpowiednio tabletki albo chorowac wymiotowac cos musialo zajsc o czym pisze ulotka ze doszlo do ciazy

ja mam pytanie do karolina nowakowska czy uwazasz ze tabletki mogly sie do tego przyczynic? przeciez lekarze uwazaja ze one nie szkodza? zadaje to pytabie z ciekawosci

Gość zrospaczona18
nie wiem możliwe ja tylko tam zerknęłam na jedną z wielu tych stronek poświęconych tym tabletkom i tam to właśnie wyczytałam