Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jollaaaaaaaa

pomocy

Polecane posty

Gość jollaaaaaaaa

Wśród palących piasków pustyni Gobi wędruję wytrwale niczym św. Franciszek, wypatrując w oddali ciepłych aromatycznych stolców wygrzewających się na słońcu, które stanowią ambrozję dla mojego ciała i dające mi siłę przetrwania... Gdy znajdę upragniony stolec przyglądam mu się z zaciekawieniem, rozmyślając nad jego istnieniem oraz próbując rozwikłać zagadkę jego tajemniczego pochodzenia, po czym nie wytrzymując napięcia psychicznego rzucam się w amoku na jeszcze ciepły stolec i pałaszuję go w wielkim pośpiechu, urazcając podniebienie jego wykwintnym smakiem oraz oddając się bezgranicznie jego zniewalającej sile.

Gość kurkaszanel
było. wymyśl coś nowego

Gość jolkaaaaaaaaaaaaaaaa
Zwisałem sobie spokojnie na rampie kolejowej gdy nagle jak na czeskim filmie pojawił sie nie wiadomo skad blizej nieokreslony pociąg relacji Gdynia-Zakopane.W popłochu ukryłem się za liście łopianu i zerkałem na to dziwne zjawisko.

.Patrzcie jak intensywnie myśli, aż jej para uszami i nosem bucha!

postanowiłem w dzieciństwie- jak dorosnę będe tak jak mój tata księdzem.Niestety poszedłem w ślady mamy i jestem ku niezadowoleniu babci Wandzi i wuja Henia babcią klozetową.Toz to facsynująca praca ale niestety niedoceniana i mało płatna:(Na szczęście po pracy razem z kolegami( krzywym rychem,grubym mańkiem i małym fiutem) idziemy jak zawsze na tanie piwo z biedronki.Zazwyczaj zastanawia mnie ile trzeba uzyc biedronek do produkcji jednej puszki tego złotego jak mocz wywaru

dla IMPULSA Leżąc w łózku poczułem impuls elektryczny.I impulsywnie wsadziłem poduszkę do buzi w skutek czego stała się ona mordą.:)

jesli lecisz tymi tekstami z glowy to szacuneczek:), ale pierwszy juz czytalam gdzies chyba wiec mam podejrzenia:)

Gość jolkaaaaaaaaaaa
pierwszy przyznaję czyjś :)ale tak genialny....a reszta moja własna:P

a mnie ten o pociągu sie bardziej podoba:) a na przyszlosc prosze nie wymieniac imienia Rysiek!!!!!;);)