Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gih

mam 16 lat i nie chce

Polecane posty

to troche zabawne co piszesz :) ale jedyne madre uzasadnienie jakie przychodzi mi na mysl to to ze robisz sobie jaja. wiesz to ze masz 16 lat to jak najbardziej ok, ale chyba jednak partner choc troche odpowiedni by sie przydal? co to za pierwszy raz z wibratorem... heh. a co do wypowiedzi pablo3101 ze \\\"A co zrobisz jak w wieku 23 lat spotkasz faceta zycia i jak dojdzie do tego tematu to powiesz że się sama roz bo cią ciążyła błona albo z kimś bez uczuć\\\" A czy bedzie sie zwierzac co czula do poprzedniego partnera? Niewydaje mi sie.

to troche zabawne co piszesz :) ale jedyne madre uzasadnienie jakie przychodzi mi na mysl to to ze robisz sobie jaja. wiesz to ze masz 16 lat to jak najbardziej ok, ale chyba jednak partner choc troche odpowiedni by sie przydal? co to za pierwszy raz z wibratorem... heh. a co do wypowiedzi pablo3101 ze \"A co zrobisz jak w wieku 23 lat spotkasz faceta zycia i jak dojdzie do tego tematu to powiesz że się sama roz bo cią ciążyła błona albo z kimś bez uczuć\" A czy bedzie sie zwierzac co czula do poprzedniego partnera? Niewydaje mi sie.

Gość gih
te z wibratorem to podszyw :O no właśnie o to chodzi,że ten pierwszy SEKS chce wspominać miło a nie,że bolało ,była krew i się męczyłam...

Gość gih
zresztą wiem,że będzie bolało bo nawet palec mi nie wchodzi serio.. a jak rozchylam wargi to żadnej dziurki nie widać :O więc wole sama się pomęczyć jakoś..Niż wyć z bólu przy chłopaku..

Co do tego stwierdzenia \" zresztą wiem,że będzie bolało bo nawet palec mi nie wchodzi serio.. a jak rozchylam wargi to żadnej dziurki nie widać więc wole sama się pomęczyć jakoś..Niż wyć z bólu przy chłopaku.. \" chyba przesadzasz troche tym wyciem z bolu. to nie takie straszne:P zreszta sadze ze jezeli bedziesz juz w danej sytuacji z chlopakiem to bedzie on delikatny a zreszta ty tez inaczej bedziesz do tego podchodzila niz teraz.

Gość upupupuppupu

Gość zWarszawy
gih skąd jesteś, podasz gg?

Gość gih
A po co chcesz je?

Gość zWarszawy
gih, pogadalibyśmy:)

Gość niektóre mają
20 lat i też nie chcą..

Gość gih
Gdańsk

Gość masz problem
tak?

powiem ci tak-moja koleżanka straciła cnotę, gdy miała 16 lat-tak jak Ty masz teraz. Myślała, że to ten jedyny {on miał lat 20}, że go kocha etc. ..ale laska trochę przecholowała-chciała mu się "odwdzięczyć" za mile spędzony wieczór-i oddała mu cnotę. Ale teraz nie jest szczęśliwa.Teraz ma lat 18, stoczyła się i jest drugi raz w ciąży.... lepiej się zastanów, zanim coś uczynisz..potem, po wielu latach, możesz myśleć o sobie- ''ojj, miałam 16 lat, byłam głupia i straciłam z jakimś palantem..." Czy tego chcesz?

autorko stracenie dziewictwa to nie przebicie błony tylko sex z facetem... poza tym nie masz przecież napisane na czole że jesteś dziewicą...

Gość gih
Leviatan ale jak przyjdzie co do czego.. :O