Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Małgośka mówią mi

jem jak smok....

Polecane posty

Gość może jesteś w ciąży
:D

Gość menda sie wciska
i ja tak mam wszyscy się objadali na święta a ja patrzyłam na nich z obrzydzeniem za to teraz mnie wzieło.......

Gość aaa moim zdaniem
taak...ja mam to samo. Normalnie ciągle mogłabym jeść.. też myśle że to przez te mrozy..

Gość menda sie wciska
i błonnik,choć mi nie pomogł

Gość ohmygod
ja tez mam wielki apetyt, ale nie jem tłusto ;) Pochłaniam jakieś miszmasze warzywne, np jednorazowo potrafię zezreć cała torebkę zuy z mrożonki z dodatkiem trzech ziemniaków, marchwi, cebuli, pora. Taka moja mamałyga.

Gość haha i hihihihhi
mi się cały czas chce kwaśnego :O zaraz zwariuje bo nic w domu nie mam aaaaaaaaa napiję się octu i mi ulży...:O czy occet może mi zaszkodzić?:D

Gość haha i hihihihhi
nie strasz a ocet balsamiczny(czy jak to się pisze) ale tak na poważnie to nie chcę go pić ale jakby sobie chociaż tak usta zamoczyć...:O

Gość haha i hihihihhi
Ze względu na niską cenę i łatwą dostępność, ocet spirytusowy bywa do dziś powszechnie używany w gospodarstwie domowym jako podręczny środek czyszczący, dezynfekujący i odkamieniający oraz jako składnik w wielu tradycyjnych przepisach na domowe odplamiacze, kosmetyki, a nawet lekarstwa. to jest troche przerażąjące ale....to.... sprzyja lepszemu trawieniu ciężkostrawnych potraw.....jest ciekawe.....