Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę zakochanaa

po jakim czasie chłopak powiedział ze Was kocha?

Polecane posty

Gość trochę zakochanaa
Bracie niedźwiedziu - a co sądzisz o tym jak facet mówi "kochanie"? Czy to znaczy, że może już kocha, ale na razie nie chce/boi się mówić. Zalezy mi na Twojej opinii (bo jesteś facetem, i wydaje mi się, że rozsądnym).

Bracie niedźwiedziu - a co sądzisz o tym jak facet mówi "kochanie"? Czy to znaczy, że może już kocha, ale na razie nie chce/boi się mówić skad moge wiedziec jakie relacje macie i ile sie spotykacie ? nie odpowiem ci na konkretnym przykładzie ... Wy potrzebujecie 2 słów do szczescia ... "KOCHAM CIE " i juz jestescie zapewnione o jego miłosci do was ,które to zapewnienie czesto gesto przemienia sie w pozniejsze zale i frustracje spowodowane np zdrada partnera ...czy innym wybrykiem jesli mowi ci kochanie , moze byc to tylko odnosnik to twojej osoby cos na zasadzie kotku , myszko i innych takich słodkich dla was powiedzeniach generalnie faceci dziela sie na 2 grupy : tych co im wypowiedzenie słow kocham cie przychodzi nadmiernie szybko i tych co im przychodzi po jakim tam wspolnie spedzonym czasie Nie chce generalizowac ale mysle ze ta 2 grupa jest bardziej odpowiedzialna za to co wypowiada , popierajac wypowiedziane słowa czynami i tym co odczuli bedac z parnerka jakis tam czas który uznali owy wspolnie spedzony czas za satysfakcjonujacy do tego stopnia by moc wam to oznajmic słownie

Gość trochę zakochanaa
dziekuję za odpowiedź, w wiekszości z Tobą się zgadzam. Też mi się wydaje, że to może być tylko pieszcztliwe nazywanie. Poza tym wydaje mi się, że kochać kogoś i zakochać się, to nie to samo (jak myślisz?).

Poznajesz kogos bo sie kims zauroczyłas... macie pierwsza faze poznawania sie , oceniania drugiej osoby ,poznawania jej zalet i wad .... podoba ci sie koles.....zakochujesz sie w nim , z wszelkimi objawami tegoz stanu... pozniej juz tylko go kochasz :D... takie koło napedowe :D

Gość trochę zakochanaa
No dobrze bracie niedzwiedziu, jeszcze jedno pytanie... Co znaczy, jak facet mi powiedział, że "oszalał na moim punkcie". Spotykamy się 3 miesiące, oczywiście jeszcze nie mówił, że kocha ani że się zakochał. Czy mogę wnioskować, że to "oszalenie na moim punkcie" jest zakochaniem???

o rany, dziewczyno, po co Ty to tak analizujesz? zapewne niedzwiedz nie jest tym facetem, wiec skad on ma to wiedziec?

Gość trochę zakochanaa
Jasne - nie jest tym facetem, ale czytałam jego rózne poprzednie opinie i wydają mi się dojrzałe. Więc jestem ciekawa obiektywnego zdania. Ciekawość i tyle :P

Nie ma czegos takiego jak obiektywne zdanie. Nie rob z niedzwiedzia wszechwiedzacego [choc fakt, czasem rozsadnie pisze 🖐️ ]

NIE :P po prostu go fascynujesz , intrygujesz i podniecasz .... mówiac ze oszalał na twoim punkcie daje ci do wiadomosci ze mu sie podobasz i chce spedzac z toba czas :D Wiesz kazdy z nas na swój sposób inaczej definiuje miłosc... dla mnie oznacza to ze bedac z kims w zwiazku jestem tej drugiej połowki 100 % pewien .... a zeby byc 100 % jej pewien musze ja bardzo dobrze poznac, a na to jednak troche czasu trzeba poswiecic

Po 7 dniach :D obecnie jesteśmy razem prawie 4 lata

Gość trochę zakochanaa
A zakochanie to nie fascynacja???

mi wystarczyły wtedy 3 dni spędzone z nim i wiedziałam,ze jest to facet do końca życia...

tak sie składa,ze w tym roku skończę 66 lat, a co wiek mam mało odpowiedni??

Gość smutna niania
mój obecny chłopak powiedział mi to po 2 tygodniach, ale znamy sie od 4 lat więc to troche zmienia sytuacje. A poprzedni nigdy mi tego nie powiedział, co stało sie przyczyna rozpadu naszego związku. Byliśmy razem 9 miesięcy, zakochałam sie w nim i kocham do tej pory. Smutne to jest...

o kurcze, szczesciara z Ciebie ;) zagielas mnie. W zasadzie powinnam pisac per pani :)

my mieliśmy tych samych znajomych spotykaliśmy sie na tych samych imprezach... Nie czuję się na swoje lata, więc nie musisz do mnie na Pani pisać :P

Gość trochę zakochanaa
Bracie Niedzwiedziu, mój guru :P , gdzie jesteś? ;)

alko mi wystarczyły wtedy 3 dni spędzone z nim i wiedziałam,ze jest to facet do końca życia. my tu nie rozwazamy mikrojednostkowych przykładów :P te verde---> ;)

Gość trochę zakochanaa
te verde - nie ma żadnej więzi miedzy mną i niedzwiedziem.... moze niestety :P Nie bierz na poważnie wszystkiego co piszę ;) Twoje opinie też mi się podobają, nawet jak są krytyczne wobec mnie (i mojej chęci analizowania) :)

te verde niedzwiedz, zakochana -> widze jakas interesujaca wiez miedzy wami te verde za duzo analizujesz :P:P:P a podobno ktos o tej analizie wczesniej wspominał :P kto to był...???

Gość erereere
Pierwszy facet po miesiącu - byliśmy razem rok. Drugi facet na drugim spotkaniu - byliśmy razem 3 lata, mieszkalismy razem, zareczylismy się. Trzeci facet po pół roku, a po następnych dwóch nie byliśmy już razem. Oboecnie jestem wręcz przekonana że mnie nie kochał nigdy. Nie zgodzę się z Waszymi teoriami - że jak szybko powie, to nieszczerze, a skoro długo nie mówi - tzn. że kocha. Jak facet kocha i jest tego pewien, to włąsnie pokonuje swoje męskie opory przed mówieniem o uczuciach i powie to.