Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę zakochanaa

po jakim czasie chłopak powiedział ze Was kocha?

Polecane posty

Gość erereere
miało byc: trzeci facet po pół roku, po nastepnych 2 miesiącah nie bylismy juz razem

ak facet kocha i jest tego pewien, to włąsnie pokonuje swoje męskie opory przed mówieniem o uczuciach i powie to. Jak facet kocha to okazuje to działaniem i postawa :D słowo jest zbedne

Nie wiem, kto mowi, ze jesli mowi, ze kocha, zbyt szybko, tzn. ze nieszczerze - mi moj pierwszy powiedzial to tez po dwoch tygodniach, i jestem przekonana, ze mowil szczerze - tzn. ze w to wierzyl. Niemniej jednak pol roku pozniej doszedl do wniosku, ze jednak nie kocha. Co czlowiek, to historia.

ano i z ostatnim komentarzem Brata sie zgadzam, oczywiscie z teoretycznego punktu widzenia

Gość erereere
Moje doświadczenie pokazało mi coś innego. Powiedział szybko = związek był trwały. Powiedział późno = związek się szybko rozpadł, bo mnie nie kochał tak naprawdę. Ja nie wierzę że można kogoś pokochać po roku czy po dwóch czy kiedy tam.... Albo rodzi się to od razu, albo nie rodzi się już nigdy. Oczywiscie mozecie się nie zgadzac.... ja sama po sobie wiem że jesli na początkowych randkach nic nie poszulam do faceta, to potem mogłam się z nim bujać nawet i rok, a nigdy się już nie zakochałam.

Gość erereere
Nie wiem czy napisaliście tak dokladnie, ale często spotykam się z tym poglądem, że jak facet powie to szybko, to znaczy że kłamie, bo to niemozliwe by kochał tak szybko. A także z tym poglądem że jesli nie mówi wcale to znaczy że bardzo kocha. :O

Ja nie wierzę że można kogoś pokochać po roku czy po dwóch czy kiedy tam.... Albo rodzi się to od razu, albo nie rodzi się już nigdy. a gdzi miejsce na wzajemna fascynacje ,poznawanie sie i zauroczenie 2 osoba ???? Czyli sugerujesz ze na pierwszej czy drugiej randce mozna smiało rzucac słowami KOCHAM CIE i cie pragne ...bo pozniej takie wyznania moga byc spoznione ? :O:O:O rany ...:O

"jesli nie mówi wcale to znaczy że bardzo kocha" - to, to akurat bzdura niemozebna :D Ale nadal uwazam, ze za wczesnie, to niedobrze, wole, zeby moje 'kocham cie' bylo dojrzale i przemyslane, zeby nie znaczylo 'fascynujesz mnie',' podobasz mi sie', czy czegos podobnego. Nie wierze w milosc od pierwszego wejrzenia, nie wierze w milosc po 2 tygodniach, zeby kogos kochac, trzeba go poznac. Oczywiscie szybkie 'kocham cie' nie wyklucza calego zycia razem, jak tu nam kolezanka pokazuje, ale dla mnie to to po prostu kwestia ogromnego farta. Bo przeciez ile z tych 'kocham cie' okazuje sie pustymi slowami, pomylkami... Alez sie rozpisalam...

Gość trochę zakochanaa
Zgadzam się z bratem niedzwiedziem. Na zrodzenie się miłości potrzeba czasu m.in. po to aby się poznać. Jezeli się mówi, że się kocha zanim się kogoś dobrze zna (a trudno dobrze znać po dwóch czy trzech randkach) to nie jest miłość - najwyżej zauroczenie czy fascynacja.

Gość trochę zakochanaa
Te verde _ widzisz (wyżej) z Tobą też się zgadzam ;)

Gość trochę zakochanaa
Te verde - już zostałaś :) Drugim obok brata niedzwiedzia :)

Gość trochę zakochanaa
Te verde, niedzwiedz - dogadajacie się jakoś :P

Gość coś znalazłam
mi powiedział po 7 miesiącach, ja mu po 9

Gość Ws
A ja to usłyszałam po 2 latach :) i właśnie to mnie upewniło że to jest prawdziwe, jakby mi to powiedział po 3 randkach napewno bym w to nie uwierzyla, a tak ... po 2 latach razem, pelnych OKAZYWANIA milości... wiem że to napewno to :)

2 lata, brr, dlugo. Moje ostatnie slowo na temat tego 'kocham cie', i uciekam: co to za sens czekac, az on to powie? Kiedy poczuje pewnosc, ze kocham, powiem to pierwsza, i tyle. Uczucia to nie zabawa w kotka i myszke.

generalnie powiem wam ze jestem w nowym zwiazku ok pol roku... mam fantastyczna dziewczyne , czuje sie przy niej jak przy zadnej wczesniej ... ale ani ja ani ona nie powiedzielismy sobie tego prosto w twarz bo... nie musimy, to sie czuje wewnetrznie ... ona kazdego dnia pokazuje mi i zapewnia mnie o tym uczuciu gestami,czynami i werbalnymi zachowaniami ... pewnie nadejdzie taki dzien ze jej to powiem ,ale wiem ze bedzie to dzien dla nas wyjatkowy i nadzwyczajny :D bo słowa te oznaczaja cos wiecej niz tylko pare sleconych literek które czesto wypowiadane sa na potrzebe chwili czy tez usatysfakcjonowania drugiej osoby

Gość trochę zakochanaa
To super Niedzwiedziu :) !! Życzę powodzenia :) Myślę, że Twoja dziewczyna ma dużo szczęścia :) Ciekawa jestem ile masz lat, napiszesz?

Pare osób ze stałych bywalców na kaffe wie ile mam lat:P ale generalnie raczej sie nie chwale wiekiem :D mam tyle ze bym go nie zamienił na inny :P hehe moja dziewczyna tez mi to mówiła :P

Gość ZoŁzA25
po miesiacu..

Gość trochę zakochanaa
szkoda, że nie napiszesz... no trudno, bo ja ciekawska jestem :P (ja mam 29)

Gość po 2 tygodniach
bycia razem (po roku znajomości i wielu perypetiach)

Gość trochę zakochanaa
nie znam Kwiatka :(

Gość czyli w wieku Chrystusowym
;)