Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAsiAa_Ni

Przykry zapach ciała

Polecane posty

Gość KAsiAa_Ni

POMÓŻCIE OTÓŻ MECZY MNIE PRZYKRY ZAPACH CIAŁA- TO NIE JEST SPOWODOWANE POTEM . CHYBA JESTEM ZBYT EMOCJONALNA, I PODCZAS TYCH EMOCJI WYDZIELAM ZAPACH KTÓRY LUDZI ODSTRASZA-AUTNETYCZNIE WIDZE PO ICH ZACHOWANIACH .dBAM JAK NAJBARDZIEJ O HIGIENĘ, ALE TO NIC. JAK JESTEM Z RODZINA (NAJBLIZSZYMI) ZAPACH JEST NIEOBECNY, TYLKO POJAWIE SIE WSRÓD LUDZI TO KATASTROFA. nAJGORZEJ JEST W MIEJSCU PRACY...8 GODZIN ZE MNĄ . nIE WIEM CZYM TEN ZZPAACH JEST POWODOWANY . pOMIEDZY PIERSIAMI NAJBARDZIEJ WYDZIELA SIE TEN ZAPACH. nIE MOGE UZYWAC PERFUM BO GDY ICH NAŁOZE TO SKÓRA DODOATKOWO POTEGUJE ICH ZPACH I WSZYSTCY SIE DUSZĄ . PROSZE POMÓŻCIE MI .

Gość piast92
Nie ma znaczenia czy jesteś kobietą czy mężczyzną, osobą młodą czy dojrzałą, osobą samotną lub od lat w związku, lubisz aktywne życie czy bardziej ustabilizowane. Feromony o dopasowanym stężeniu mogą zrobić wrażenie na każdym. Popraw swoje relacje z ludźmi z pracy, rozbudź swoje życie towarzyskie i seksualne. http://www.tinyurl.pl?kGMufDRg

mozesz pokrzwe pic(gora2 miesice,nie podczas okresu),oczysscisz sie z toksyn,bo to pewno ich sprawka