Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola123

Za którym razem zdaliście egzamin na prawo jazdy?

Polecane posty

Gość mam nadzieję że zdam za 1ym

Gość b ciekawe
ośrodek, w ktorym ja zdaje jest otwarty do 22

Gość że niby drajwerka
a ja miałam swój pierwszy egzamin 25 listopada i oblałam go już na łuku :O mimo, że na kursie nigdy nie najechałam nawet na linię. Po prostu chyba wpadłam w panikę, bo zamiast odkręcić ja skręciłam jeszcze bardziej i klapa... No i było ciemno, linie słabo widoczne. Podłamałam się troszkę zwłaszcza, że na kolejny musiałam czekać do 12 stycznia, czyli za 4 dni. Dokupiłam 2h po mieście i godzinę placu. Myślałam, ze po takiej przerwie tylko się dziś skompromituję, a szło mi świetnie i instruktor nie szczędził pochwał choć wylewny nie jest jeśli o to chodzi... teraz mam z rańca, czyli tak jak jeździłam najczesciej L-ką. Obym zdała, bo wykonzcze sie nerwowo

Gość lola123
Do Ze niby drajwerka Nic się nie bój, za którymś razem zdasz napewno. Ja też się strrrasznie denerwuję i to mnie wykańcza.

Gość że niby drajwerka
lola123 dzięki... no ja się nie poddam, bo bardzo mi zależy, żeby zdać (kocham prowadzić auto), ale za którym... ehhh... wygrywają twardziele jak to powiedział dzisiaj mój instruktor, nawet jeśli niekoniecznie dobrze jeżdżą. Przykładowo mój kuzyn - jeździł gorzej ode mnie, byłam z nim kilka razy eLką więc widziałam. Robił często jakieś błędy, a zdał za pierwszym. Wiecie czemu? Bo był na maksa spokojny i opanowany... stalowe nerwy... Lola, życzę powodzenia:)

Gość lola123
Dzięki że niby drajwerka. I wzajemnie. Godzinę temu doszłam do wniosku, że chyba muszę w tej intencji podjąć jakąś nowenne. Najlepiej do Świętego od spraw beznadziejnych, tj. Św. Judy Tadeusza. Fajnie, że wzajemnie się wspieramy. Mi od razu zrobiło się jakoś tak lżej na sercu.

ja nie mam zamairu zdawac, bo sie aut zdaje, ale moja siostra za 3tyg ma czwarte podejscie.

Gość maja2000
zaczynalam w liceum 8razy, rodzice sie wkoorwiali, powiedzieli ze nie beda placic, potem przerwa bardzo dluuuuga-9lat!!! i zdalam za drugim razem, teraz nie mam problemu z niczym, zaczelam jezdzic swoim praktycznie od razu, parkuje , tylem ,przodem, koperty i nie boje sie jechac do nowego miasta, mimo, ze nie mnie tam nie bylo nigdy wczesniej, uwazam to nawet za bardzo ekscytujace, kierowcy mogliby byc dla siebie tylko milsi, byloby super wtedy

Gość kAXIL
C za pierwszym 6 stycznia tego roku, C+E W MARCU :)