Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_22_mężatka

plamienia przed okrsem

Polecane posty

Gość ljksfjdgf
podświadomie to chyba chce ;)

Gość ona_22_mężatka
to być może si e udało :)

Gość ona_22_mężatka
żałosna ta twoja wypowiedź i świadczy tylko o twoim poziomie inteligencji

Gość ljksfjdgf
Generalnie raczej macie rację, wybieram się do lekarza, pewnie poszła bym już wcześniej, gdyby oprócz tych minimalnych plamień, nawet nie co cykl coś mi więcej dolegało... i akurat dlatego pisze o ciąży, bo jest jej prawdopodobieństwo...więc proszę bez obraźliwych słów...

Gość zalosna to jestes ty pusta 22
letnia pipo! Ludzi ci pisza o swoich doswiadczeniach, a ty jak ten matol nie sluchasz tylko pieprzysz o ciazy! Rusz dupsko lepiej i udaj sie do lekarza, albo w ogole spadaj z forum i nie zadawj na nim pytan, skoro uwazasz, ze pozjadalas wszystkie rozumy i wiesz lepiej co ci dolega!! A co do inteligencji to radzilabym ci sie nie wypowiadac, bo nie masz o niej zielonego pojecia! Zadajsze pytanie, kobiety ci odpowiadaja, a ty jak ten tlumok ciagle o tym samym!! Takie uparte oslice nawet nie wiedzo na czym polega dla nich wielki cud jakim jest jakiwkolwiek IQ!

Gość ja tak zawsze mialam i u mnie
Nie ma co sie klocic laski, ale fakt faktem jest, ze jak sie zadaje pytanie to powinno sie sluchac odpowiedzi... Ja wam mowie z doswiadczenia idziecie do lekarza, bo ja mialam dokladnie to samo i mialam duze problemy z zajscie w ciaze, bo 2 faza cyklu i cialko zolte u mnie nie domagalo, co sie objawialo plamieniami tak 4-5 dni przed okresem ze wzgledu na zbyt duza ilosc prolaktyny w organizmi, a za malo progesteronu, plus okresy wahaly mi sie miedzy 28-33 dni.

Gość ljksfjdgf
brałaś jakieś leki na uregulowanie hormonów i teraz jest już dobrze?

Gość ona_22_mężatka
słucham Waszych odp i w żaden sposób nie sugeruje swojej ciąży ani się nie wkręcam!!! przeczytajcie najpierw wypowiedzi o potem piszcie swoje... co do lekarza to napewno się wybiorę i zrobie badania... bo byc moze tak jak pisze może mieć to wpływ na przyszłość...

Ja mieszkam za granica i tutaj opieka medyczna jest inna niz w Polsce. Zadko przepisuja leki wiedzac nawet np. jak w moim przypadku, ze prolaktyna jest troche za wysoka, wiec zaczelam leczyc sie na wlasna reke. W polskich aptekach jest do kupienia srodek o nazwie "Castagnus". To jest lek ziolowy, ktory reguluje miesiaczke, obniza prolaktyne, w skutek czego ilikwiduje plamienia. Tu jest ulotka tego leku: http://www.herbapol.pl/pl/index.php?dz=produkt&id=castagnus A jak chcecie wiedziec wiecej poszukajcie na interencie na roznych forach. Wiele dziewczyn go stosowalo i moze sie wypowiedziec. Ja powiem tylko, ze ja zaczelam go uzywac, bo mialam podwyzszona prolaktyne i w obec czego plamienia przed miesiaczka, o przez to wszystko nie mogla zajsc w ciaze, bo cialko zolte sie nie wyksztalcalo. Zaszlam w ciaze podczas 1 cyklu z Castagnusem (powinno sie go brac 3 miesiace), wiec ja mam o nim jak najlepsza opinie, ale uwazam, ze i tak powinnyscie isc do lekarza i najpierw sie zbadac zanim zaczeniecie leczyc sie na wlasna reke.

Gość ljksfjdgf
Dzięki za szeroką odpowiedź. Pójdę do lekarza tym bardziej, że pod koniec roku chcemy zacząć starać się o dziecko i nie chciała bym tego robić bez żadnych wcześniejszych badań żeby uniknąć niepotrzebnych komplikacji i rozczarowań...

ja mam plamienia od 7 lat ,tak 3 dni przed wlasciwym okresem,a zaczely sie po laparoskopii,mialam usuwana ciaze pozamaciczna.pol roku temu urodzilam dziedzie i mam plamienia ale nie co miesiac i tylko jeden dzien przed okresem ,nie wiem od czego to zalezy,a z zajsciem w ciaze nigdy nie mialam problemu mimo plamien hehehe,jak widac nizej mam trojke kochanych dzieci

Gosiek, plamienie jeden dzien przed okresem to zadne plamienie, ja mialam 4-5 dni, a czasem nawet tydzien przed.

Gość pierwszy miesiac
ja dostalam plaminie pierwszy raz i to ok 10 dni przed okresem... i sie troche boje ze moze byc ze mna cos nie tak :( niepokoi mnie to ze to nie jest krew tylko jakby brazowy sluz zawsze wygladaja tak moje ost dni okresu.. czy moze byc to cos powaznego?? :(

Gość ona ja ona czy ja
kurcze ja tez mam takie plamienia , pojawiają się nawet 5 dni przed @ nigdy nie myślałam że jest to coś, czym trzeba się niepokoić :(

Gość ja 22lat
hej. mam podobny problem.Miesiączkę miałam17 września,następnie udałam się do ginekologa,aby przepisał mi antykoncepcję,kazał mi brać anty jak dostanę miesiączkę czyli 17.09.Od 28 września do 2 października zaczęłam plamić,a kolejne 2 dni to plamienie krwiste.Byłam zaniepokojona i udałam się znowu do gin,miałam usg i wszystko wporządku. Dzisiaj znowu zaczęłam plamić i nie wiem dlaczego? Czyżbym plamiła przez tzw odstawienie anty??? Dostałam 1 opakowanie i już nie mam. Prosze o pomoc.