Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znmartwiona mamka

Ból brzucha.

Polecane posty

Gość znmartwiona mamka

Mam problem.Jestem w 28 tyg. ciazy od 3 dni mam bole brzucha, tylko po lewej stronie w okolicach pachwiny.Martwie sie.Co to moze byc?

Zapraszam do lekarza! Przecież na forum nikt Cię nie zdiagnozuje kobieto!!!

Gość znmartwiona mamka
Wiem.Ale moze ktos mial ten problem.I co to moze byc???????

Gość znmartwiona mamka

ja miałam. Prawdopodobnie to tylko więzadła macicy się rozciągają. Mnie bolało czasami tak, że aż wyć chciałam. Poszłam do lekarza i powiedział, że tak musi być ;)

znmartwiona mamka --> a skąd wiesz, że ktoś miał ten sam problem? Bóle są różne i każdy co innego może oznaczać. To trochę tak jak ja miałam jakiś czas temu - przewróciłam się na nadgarstek, który zaczął boleć. Ale wszyscy mówili, że to nic takiego, że ma prawo boleć, bo obity. Ani nie puchł, nie miałam problemów z poruszaniem. Jak nie mijało przez 2 tygodnie zdecydowałam się iść do ortopedy - diagnoza - złamana kość przedramienia (już źle zrośnięta) + zwichnięcie 2 kości w nadgarstku + zwichnięcie 3 palców. Rezultat - zdecydowanie dłuższa rehabilitacja i ból ból ból. I po co to? Jak byłam zaniepokojona od początku to od razu mogłam iść do lekarza a nie słuchać porad dobrych ludzi...

Gość 11111111888
Ceść ja tez mam takie bole do tego dochodzą jeszcze skurcze mieśni nóg i drętwienie-to wynik rozciagania się macicy i brak zelaza w organizmie-tak powiedzial mi lekarz i przepisal zelazo i kazal duzo lezeć.