Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ross

Okres

Polecane posty

Gość ross

Mam 15 lat... Od jakis 3 miesiecy przechodze bardziej, o wiele bardziej bolesne okresy. Może to byc objawa pokwitania(bo tak czytalam). Ma ktos jakies sugestie, rady ? Okresy sa obfite, bardzo obfite.

Gość zazzz
to naprmalne w twpoim wieku..ale dla spokoju mozesz pojsc do lekarza i poprosic i jakies tabletki przeciwbolowe...

Gość ross
Jakies skurcze i rozrosty macicy.

Gość ross
to normalne ??

Gość ross
Tzn te rozrosty i skurcze tylko 1 dnia.

Gość ross
halo?

Gość ross
dziewczyny !! pomocy

Gość ross
ej dziewczyny, co jest z wami, poprosze o jakies odpowiedzi.

Gość ross
podnosze

Gość bardzoBardzoZakochana
mi sie wydaje ze to normalne. a jak dlugie masz cykle? jak bardzo boli? mnie od 2 lat boli tak ze nie moge wytrzymac pierwszego dnia (po prosru mnie skreca) i Pani ginekolog przepisala mi dosc mocny lek przeciwbolowy - pomaga w 100%.

Gość ross
3 dniowe miesiaczki, w chwili w ktorej dostaje okresu noralnie nie wytrzymuje. Macica powieksza sie i zmniejsza, i leci potezne ilosci krwi, jak z kranu... Czy to normalne ?

aha, i od jakiego czasu miesiaczkujesz? bo ja tak z 5 lat od rozpoczecia miesiaczkowania mialam nieregularne raz bardziej obfite raz mnie raz bardziej bolesne raz mniej itd... Generalnie jesli okres nie trwa dluzej niz do tej pory i nie jest duzo mocniejszy a masz obawy to po prostu zapytaj lekarza. Jesli jednak do tego krwawienie sie przeciaga to uwazaj na anemie.

Gość ross
od 5 lat, jak mialam 10 lat. I teraz wlasnie staja sie o wiele bolesniejsze i chyba obfitsze... To normalne ?

Gość ross
od 8 miesiecy potrafie jesc tylko bolke dziennie, nie mam zbyt duzego apetytu. Raz nie jadlam 2 dni i zemdlalam. Jem tylko platki, salami z bulka, i czasami jakis cieply obiad.

Wydaje mi się, że tez mialam kiedyś takie moncniejsze. Najrozsądniej bedzie iść do lekarza pierwszego kontaktu albo do ginekologa. Jesli sa duzo mocniejsze niz byly to na wszyelki wypadek mozesz zrobic morfologie. Ja jak zaczelam miec takie bolesne okresy to tez myslalam ze cos sie stalo a okazalo sie ze to po prostu natura jest taka nie mila dla mnie:/ I Pani ginekolog powiedziala ze co najwyzej to leki przeciwbolowe moga pomoc.

Gość ross
Od pół roku wspojzyje co jakis miesiac z chlopakiem, lubie sie masturbowac. Moze to miec jakis wplyw na to ?

Gość ross
jezu tyle was tu jest a nie mozecie odpowiedziec?