Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adesiaaa

problem z bratem i jego dziewczyna

Polecane posty

Gość adesiaaa

jakies pare dni temu pisalam tutaj o tym nie wiem czy pamietacie moj problem mam wspolny pokoj z bratem do niego przychodzi po pracy dziewczyna ok 18 i siedzi do 22-23 ostatnio zwrocilam grzecznie bratu uwage ze chce sie polozyc i moze dziewczyna by jzu wyszla no i zaczelo sie....brat sie obrazil nie odzywa sie do mnie wczoraj na spokojnie probowalam to wyjasnic porozmawiac ale sie nie dalo powiedzial mi ze powinnam teraz byc zadowolona z siebie bo ona juz tu nie przyjdzie:O...chcialam ustalic zasady a on ze nie bedzie ich ustalac i tyle:O nie roxzumiem nie umiem sie z nim dogadac porozmawiac nic,przykre to jest

Gość ghjkl
ta jego pannica sama powinna wiedzieć o której należy wyjść skoro wie że Twó j brat dzieli z Tobą pokój

Gość olej brata przejdzie mu
a ty przynamniej juz masz spokoj.. skoro nie potrafia sie normlanie dogadac widocznie sa ograniczeni. to tez twoj pokoj i masz prawo sie polozyc o normlanej porze. brat powienien to z toba uzgodnic a nie sie obrazac. olej go

Gość adesiaaa
wczoraj probowalam z nim pogadac mowie do niego ze moze sobie wyjasnimy co i jak ustalimy jakies zasady zeby nam obojgu bylo dobrze a on ze zadnych zasad ustalac nie bedzie bo niby co mamy ustalic? w jakich godzinach dziewczyna moze przychodzic a w jakich nie?? i powiedzial ze problem juz zalatwiony i ona sie tu nie pokazenie bedzie mi zakloca spokoju itd przykre to, kiedys umialam sie z nim jakos dogadac odkad jest z nia nic sie nie udaje ciagle sie klocimy nie umiem sie z nim porozumiec no i obowiazki wszystko na mojej glowie juz nawet nie mam sily sie o to klocic ani rozmawiac bo ciagle ja wychodze na idipotke..przykro mi tylko ze moj wlasny brat tego nie rozumie:(

Gość ale w czym problem
?? bratu kiedys przejdzie i bedzie OK... a przynajmniej panne masz z glowy.

Gość babka....
dziwny facet zreszta wiekszosc taka jest oni mysla chujem nie glowa! nigdy nie bedzie po Twojej stronie bo facet mysli dupa a ona mu ja daje:Pwiec zawsze bedzie jej bronic no niestety ale siostra na fiuta nie siadzie