Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzzzzzz

Moj pierwszy raz byl z prostytutka.......

Polecane posty

Gość xyzzzzzz

... i nie bylo by w tym niz AZ tak nadzwyczajnego, gdyby nie to, ze moja dziewczyna, z ktora planuje przyszlosc kiedys zapytala mnie o moj pierwszy raz. odpowiedzialem, ze nic szczegolnego i potem zmienilem temat... ale co, jesli ona zapyta ponownie? mam sie przyznac, ze to bylo z prostytutka? czy lepiej wymyslic jakas historie i sie jej trzymac cale zycie?

Gość a prostytutka to nie kobieta
że szczylu, tak głupio gadasz :P :O:P

Gość osoba
dziwne!!! jak ja bym była na miejscu twojej dziewczyny a bym sie o tym dowiedziałam to bym cie zabiała !!! proste

Gość xyzzzzzz
dziwne... 5 odpowiedzi a zadna powazna..

moja była jak najbardziej powazna. jesli nic nie załapałes to nie mow bo bokiem ci ta szczerosc wyjdzie.

Gość a prostytutka to nie kobieta
zależy gdzie tak pani urzędowała, jeśli przy szosie, to nieciekawie, jeśli w poważnej instytucji towarzyskiej, to bez prezerwatywy raczej się nie obejdzie i złapnie hiv, sprowadzane jest do minimum, bo wiadomo, że prostytutka, ani nie okradnie, ani nie zarazi, bo srać we własny interes tylko nauki oazowe zalecają :P:P:O

Gość xyzzzzzz
na hiv sie badalem, nie mam go zadnych innych podobnych chorob tez nie ale co ma powiedziec kobiecie z ktora - yc moze - planuje reszte zycia, gdy ponownie zapyta mnie o moj pierwszy raz? mam wymyslic historie ze bylo to w liceum z jakas Kasia ? i trzymac sie tego cale zycie? i nawet mowic jaki miala kolor wlosow?

\" i nawet mowic jaki miala kolor wlosow?\" przecież wiesz jaki miała kolor włosów :O chyba penie drugi raz nie zapyta chyba że też zagląda na kafe :D albo znajdzie w historii :P

Gość tajemniczy 888
nie mow jej