Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mufinkaaa

test...ale czy wiarygodny?

Polecane posty

Wczoraj rano zrobiłam test ciążowy. Wynik wyszedł negatywnie. Również wczoraj wieczorem dostałam okres...wszystko było by ok gdyby nie to, że martwi mnie jedna rzecz...a mianowicie mój brzuch...nigdy nie był mega płaski ale teraz jest jakiś dziwny...taki bardziej wypukły i zaokrąglony...z samego rana jest jeszcze w miarę ale gdy coś zjem zaraz robi się duży...nie wiem co to oznacza...gdybym była w ciąży byłby to dopiro 4 tydzień więc brzuch nie powinien być jeszcze widoczny...nie wiem co robić iść do ginekologa zaraz po okresie a może zrobić jeszcze jeden test? dodam że nie mam typowych objawów ciąży typu mdłości częste oddawanie moczu...czuję się tak jak zwykle tylko ten brzuch mnie martwi...nie wiem może to tylko moja wyobraźnia...proszę o odpowiedzi...

dziękuję za odpowiedź:) mam nadzieję że będzie dobrze...tylko że wcześniej przed okresem tak nie miałam...a możę nie zwracałam na to uwagi...zawsze miałam okres tak co 28 dni a teraz już dwa razy jest co 18 dni...

takie krótkie cykle swiadczą o jakiś zaburzeniach hormonalnych i chociażby z tego powodu powinnaś się udac do lekarza!