Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łotdafakkk

Przez przypadek poderwałam faceta, nie chcę go, ale on ciągle utrzymuje kontakt

Polecane posty

Gość łotdafakkk

Na urodzinach przyjaciółki poznałam go, gadaliśmy, potem go trochę podrywałam. Fajny, mądry facet. Ale nie w moim typie. Ot, trochę za dużo wypiłam, nie wiem, no.. miałam chwilę słabości. Powiedziała mu już kilka razy, że nic z tego. On jest starszy 2 lata, powinien to zrozumieć, nie jesteśmy dziećmi. A od pół roku ciągle wysyła mi smsy. Już nawet nie proponuje spotkania, chociaż pewnie niedługo znowu to zrobi- takie mam przeczucie:O Nie wiem co zrobić. To miła, fajna osoba. Bardzo dobrze wychowana, wytrwała w swoich "zalotach" ale i tak nie zaliczy. Co zrobić, żeby to dotarło????

Gość of erma
powiedz mu że kogoś poznałaś.

Gość łotdafakkk
Nie lubię kłamać. Mamy wspólnych znajomych, poza tym nie lubię nikogo oszukiwać:O To bez sensu.

Gość łotdafakkk
Pozwolę mu się porządnie przelecieć , może da sobie w końcu spokój ...

Gość kurkaszanel
po prostu traktuj go jak kolegę. musisz go od razu spławiać? niech sobie przysyła te smsy, jak mu tak dobrze. na randki cię już przecież nie namawia.

Gość of erma
to sobie kogoś znajdź, wtedy nie będziesz musiała kłamać. :D albo powiedz mu żeby się od ciebie odpier... bo inaczej nie zrozumie.

Gość massacro
przyznaj sie sama przed soba ze jara cie fakt ze masz zalotnika - ze taki "fajny i madry " of erma ma racje podajac przyklad zebys sciemnila - cokolwiek .ale ty nie - przeciez taka dobra swieta teresa zwidz go dalej i mecz, niech ci to sprawia ciagle radoche malpo

Gość łotdafakkk
Nie jara mnie to, wręcz stresuje:O Nie mam 15 lat... Nie będę nikogo szukać, bo nie mam ochoty na żaden związek i w ogóle na relacje z mężczyznami, mówiłam mu to, jestem sama w zasadzie zawsze. Po co mam kłamać, ze kogoś poznałam?:O Nie jestem w przedszkolu. Poza tym zawsze byłam sama, wszyscy o tym wiedzą, mamy wspólnych znajomych- to szczeniacki chwyt. Zresztą już kłamałam- nawet powiedziałam mu, że nie pamiętam, jak ma na imię i żeby się odczepił. Ja się mogę przyjaźnić- oczywiście. Bardzo chętnie nawet. Ale to jest facet:o