Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgjftuhytru

to ja jestem nienormalna czy on? !

Polecane posty

Gość fgjftuhytru

zaczne od tego ze studiuje i zjezdzam do domu zawsze w czwartki (odjezdzam w niedziele), zjechałam dzsiaj tak jak zawsze i moj chlopak przywiozl mnie do domu z dworca i powiedzial ze idzie na silownie! juz nie pierwszy raz zrobil mi taki numer.. ja chciałabym sie nim nacieszyc, troche z nim poprzebywac a on idzie na silownie! teraz przyjechał z silowni taki brudny i mowi zebym poszla z nim do niego. Odmowilam, widzialam ze sie wkurwil ze nie chce do niego isc. ale ja juz mam dosc tego! ja przyjezdzam a on idzie na silownie... no kurwa..

Gość no ale macie jeszcze
piatek, sobotę i niedziele.

Gość dramatyzujesz
i tyle.😴

Gość fgjftuhytru
dramatyzuje...? heh, no ok...

Gość fgjftuhytru
jednak przykro mi sie zrobilo, niew pierwszy raz jak ja przyjezdzam to on idzie na silownie.. :(

skoro to nie pierwszy raz sie zdarza, to chyba czas przywyknac. Faceci juz tacy sa, ze robia to co chca, kiedy chca ;) moze wg niego to jest ok, ze idzie na silownie, a potem sie widzicie...

Gość efefef
bo mu na tobie nie zalezy... pewnie posuwa trenera na silowni. zerwij z nim

Gość wszyscy są normalni
hm, a co on robi na co dzień? Pracuje? Moim zdaniem ciut przesadzasz, bo widzicie się do czwartku do niedzieli to są 4 dni na 7 w tygodniu, rozumiem Cię, że chcesz się nim nacieszyć, ale to nie oznacza, że on pozostając w Waszym mieście się całkowicie dopasuje do Twoich przyjazdów, że kiedy Ciebie nie ma ma \"luzy\", ale jak Ty wrócisz to on musi poświęcić czas tylko Tobie. Gdybyście się widywali co 2 tygodnie to byłoby to już bardziej uzasadnione, ale nie w przypadku, gdy się widzicie 4 dni w tygodniu. wiele par mieszkających w tym samym mieście rzadziej się widuje ;) zresztą on poszedł na siłownię, ale później chciał się z Tobą spotkać. Znam to unoszenie się :) ale pomyśl na spokojnie, emocje opadną i myślę, że będzie ok, że jakoś się dogadacie z korzyścią dla obu stron :)

Gość do kasacjiii
no i co??? 2 godziny cię zbawią?? je bnieta jestes

może zawsze chodzi we czwartki na siłownię, a Tobie robi przysługę, że Cię przywozi?

Gość kurkaszanel
to przyjeżdżaj do domu w piątek, to będzie miał dla Ciebie czas. w czwartek idź ze znajomymi na imprezę. każdy ma prawo do hobby. miałoby sens rezygnowanie z tego, gdybyś przyjeżdżała tak od czasu do czasu, ale jeśli tak jest co tydzień, to sorry...

Gość fgjftuhytru
dziekuje za wasze wypowiedzi.. daly mi one do myslenia.. unoszenie sie honorem to najgorsze co moze byc... po prostu ja chcialabym spedzac z nim wiecej czasu, kazda wolna chwile :P tylko teraz jest problem, on jest na mnie zly ze do niego nie poszlam, ale zrozumcie i mnie: facet mnie olal i poszedl na silownie, za 2h przyjezdza i mowi zebym sie ubrala i idziemy do niego. nie chce zeby mi rozkazywał, nie chce byc na kazde jego gwizdniecie (jak on ma ochote pojsc na silownie to ok, ale jak ja nie mam ochoty isc do niego to juz wojna :/ )

Gość fgjftuhytru
on chodzi 6x w tygodniu na silownie, tylko w niedziele nie... moglby sobie darowac kiedy ja przyjezdzam.

Gość fgjftuhytru
chyba w przyszlym tygodniu nie przyjade i zrobie mu na zlosc!

Gość fgjftuhytru
tak.. 2h na silownie, pozniej jedzie do domu wykapac sie i cos zjesc, po wszystkim musi odpoczac i tak mamy godzine 21... do tej pory to ja juz nie chce go widziec i wole polozyc sie spac!

Gość kurkaszanel
on chodzi 6x w tygodniu na silownie, tylko w niedziele nie... moglby sobie darowac kiedy ja przyjezdzam. no weź mnie nie rozśmieszaj. ma rezygnować, bo ty masz taki kaprys? ty nie chcesz być na każde zawołanie, ale on ma być?

Gość hmmmm......
ciesz się że Twój facet dba o Siebie..i naprawdę nie ma co histeryzować!!!...przecież nie idzie z kumplami na piwo kiedy przyjeżdżasz..jak sama mówisz- chodzi na siłownię co dzień,oprócz niedziel...nie rób problemu z niczego

Gość szczel go w morde

Gość szczel go w morde
szczelisz go w morde za to?

Gość tyryryryr
Dziewczyno ogarnij się ! Jeśli będziesz czepiać się oi takie pierdoły to facet Cię zostawi i poszuka sobie jakiejś normalnej i bardziej wyrozumiałej kobiety.. Dla wiekszosci mezczyzn siłownia to swietosc , to hobby którego nie należy im zabraniać , w końcu robią to dla swojego wyglądu, wynika to z dbałosci o siebie . Poza tym , Ty też odczujesz zalety jego ćwiczeń mogąc na plaży pokazać się z dobrze zbudowanym przystojniakiem . Najbardziej zaszokował mnie Twój text o tym że po 21 juz nie masz ochoty na niego patrzec i chcesz isc spac .. Kobieto Tobie na nim zalezy ? Docen to ze w ogole sie chce z Tobą zobaczyć bo rownie dobrze moglby powiedzieć ze jest zmęczony po treningu i idzie do domu spać . Troc

Gość sdsdd
Powinna się cieszyć z tego, że jej facet dba o formę, ćwiczy na siłowni, ma jakąś pasję. Chyba lepsza jest kulturystyka niż picie piwa w barze. A skoro ćwiczy a ona będąc z nim nie rozumie, że treningi są ważne, tak samo jak i czas na posiłek i regenerację, to sorki.

Gość sdsdd
tyryryryr - > dokładnie.